Київстар проведе збори акціонерів 21 вересня

20.08.2018 14:45 | Fin.Org.UA

Дата розміщення:  17.08.2018 12:55:37
Дата проведення загальних зборів: 21.09.2018
Термінове повідомлення:  Ні
Назва повідомлення: Повідомлення про проведення річних загальних зборів акціонерів приватного акціонерного товариства «Київстар»
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:  Приватне акціонерне товариство "Київстар"
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента: 
Місцезнаходження емітента:  вул. Дегтярівська, буд. 53, м. Київ, Україна, 03113
Регіон емітента:  8039100000
Номер телефону керівника емітента:  0442090070
Електронна поштова адреса: 
Текст повідомлення: 

Повідомлення про проведення річних загальних зборів акціонерів

приватного акціонерного товариства «Київстар»

 

Приватне акціонерне товариство «Київстар» (далі – «Товариство»), місцезнаходження якого: вул. Дегтярівська, б. 53, м. Київ, 03113, Україна, повідомляє про те, що 21 вересня 2018 р. о 10 годині 00 хвилин за місцевим часом відбудуться річні загальні збори акціонерів Товариства (далі – «Загальні збори»). Загальні збори проводитимуться за адресою: вул. Дегтярівська, б. 53, к. 906, м. Київ, 03113, Україна.

 

Реєстрація учасників Загальних зборів здійснюватиметься за адресою: вул. Дегтярівська, б. 53, к. 906, м. Київ, Україна, у день проведення Загальних зборів з 9 години 00 хвилин до 9 години 45 хвилин за місцевим часом. Для реєстрації акціонеру (представнику акціонера) Товариства необхідно мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує його особу. Крім того, повноваження представника, який є посадовою особою акціонера Товариства, на участь та голосування на Загальних зборах повинні бути підтверджені оригіналами або нотаріально засвідченими копіями або витягами з установчих документів та документами, що підтверджують призначення (обрання) такої особи та її повноваження діяти від імені акціонера Товариства без довіреності. Будь-який інший представник акціонера Товариства повинен мати належним чином оформлену довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах.

 

Датою складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах, є 17 вересня 2018 року.

 

Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним Загальних зборів, та проекти рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного

Загальних зборів

 

1. Призначення п. Ольги Ігорівни Прокопович Головою Загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення з питання 1: Призначити п. Ольгу Ігорівну Прокопович Головою Загальних зборів акціонерів Товариства.

 

2. Звіт Наглядової Ради Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками його розгляду.

Проект рішення з питання 2: Взяти до уваги Звіт Наглядової Ради Товариства за 2017 рік.

 

3. Звіт Правління Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками його розгляду.

Проект рішення з питання 3: Взяти до уваги звіт Правління Товариства за 2017 рік.

 

4. Розгляд та затвердження звіту і висновків Ревізійної комісії Товариства за 2017 рік.

Проект рішення з питання 4: Затвердити звіт і висновки Ревізійної комісії Товариства за 2017 рік.

 

5. Затвердження звітів аудиторів щодо річної фінансової звітності Товариства за 2017 рік.

  • Проект рішення з питання 5:

(і) Затвердити звіт незалежного аудитора Товариства щодо фінансової звітності Товариства, складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності (надалі - "МСФЗ"), що була підготовлена станом на 31 грудня 2017 року та за рік, що закінчився зазначеною датою.

(іі) Затвердити звіт незалежного аудитора Товариства щодо консолідованої фінансової звітності Товариства, складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності (надалі - "МСФЗ"), що була підготовлена станом на 31 грудня 2017 року та за рік, що закінчився зазначеною датою.

 

6. Затвердження річного звіту (річних результатів діяльності) Товариства за 2017 рік.

  • Проект рішення з питання 6:

(і) Затвердити річний звіт (річні результати діяльності) Товариства за 2017 рік у формі фінансової звітності Товариства, складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності (надалі - "МСФЗ"), що була підготовлена станом на 31 грудня 2017 року та за рік, що закінчився зазначеною датою.

(іі) Затвердити річний звіт (річні результати діяльності) Товариства за 2017 рік у формі консолідованої фінансової звітності Товариства, складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності (надалі - "МСФЗ"), що була підготовлена станом на 31 грудня 2017 року та за рік, що закінчився зазначеною датою.

 

7. Розподіл прибутку Товариства за підсумками 2017 року.

  • Проект рішення з питання 7:

      Визначити, що накопичений нерозподілений прибуток Товариства станом на кінець 2017 року є нерозподіленим прибутком, що підлягає подальшому розподілу у вигляді дивідендів (річних або проміжних) або будь-якому іншому використанню за рішенням загальних зборів акціонерів Товариства.

 

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформацію, зазначену в частині четвертій статті 35 Закону України «Про акціонерні товариства»: https://kyivstar.ua/ru/about/about/partners/issuers  

 

Акціонери Товариства можуть ознайомитись з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до Загальних зборів, у робочі дні з 9 до 18 години за адресою: вул. Дегтярівська, б. 53, к. 906, м. Київ, Україна. Посадовою особою Товариства, відповідальною за ознайомлення акціонерів Товариства з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до Загальних зборів, є Президент Товариства Комаров Олександр Валерійович.

 

Права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства» (надалі – «Закон»), якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися:

 

Стаття 36. Документи, які надаються акціонерам, та документи, з якими акціонери можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів

1. Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонерне товариство повинно надати акціонерам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням товариства у робочі дні, робочий час та в доступному місці, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення. У повідомленні про проведення загальних зборів вказуються конкретно визначене місце для ознайомлення (номер кімнати, офісу тощо) та посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами.

У разі якщо порядок денний загальних зборів передбачає голосування з питань, визначених статтею 68  Закону, акціонерне товариство повинно надати акціонерам можливість ознайомитися з проектом договору про викуп товариством акцій відповідно до порядку, передбаченого статтею 69  Закону. Умови такого договору (крім кількості і загальної вартості акцій) повинні бути єдиними для всіх акціонерів.

2. Статутом акціонерного товариства з кількістю акціонерів понад 100 осіб може бути передбачений інший порядок надання акціонерам документів, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів. Такі документи можуть надаватися в електронній формі або в інший спосіб, передбачений статутом.

3. Після надіслання акціонерам повідомлення про проведення загальних зборів акціонерне товариство не має права вносити зміни до документів, наданих акціонерам або з якими вони мали можливість ознайомитися, крім змін до зазначених документів у зв’язку із змінами в порядку денному чи у зв’язку з виправленням помилок. У такому разі зміни вносяться не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за чотири дні до дати проведення загальних зборів.

4. Акціонерне товариство до початку загальних зборів у встановленому ним порядку зобов’язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів. Акціонерне товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту.

 

Стаття 38. Пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів

 

1. Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів.

2. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядової ради акціонерного товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропонується на посаду члена наглядової ради - незалежного директора.

Інформація, визначена у пропозиціях щодо членів наглядової ради акціонерного товариства відповідно до частини другої цієї статті, обов’язково включається до бюлетеня для кумулятивного голосування напроти прізвища відповідного кандидата.

3. Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів товариства.

4. Наглядова рада акціонерного товариства, а в разі скликання позачергових загальних зборів такого товариства на вимогу акціонерів у випадках, передбачених частиною шостою статті 47  Закону, - акціонери, які цього вимагають, приймають рішення про включення пропозицій (нових питань порядку денного та/або нових проектів рішень до питань порядку денного) до проекту порядку денного та затверджують порядок денний не пізніше ніж за 15 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за чотири дні до дати проведення загальних зборів.

5. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов’язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів. У такому разі рішення наглядової ради про включення питання до проекту порядку денного не вимагається, а пропозиція вважається включеною до проекту порядку денного, якщо вона подана з дотриманням вимог цієї статті.

У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів щодо дострокового припинення повноважень голови колегіального виконавчого органу (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) одночасно обов’язково подається пропозиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу акціонерного товариства (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження.

Зміни до проекту порядку денного загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. Товариство не має права вносити зміни до запропонованих акціонерами питань або проектів рішень.

6. Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, а також пропозиції комітету при наглядовій раді публічного акціонерного товариства з питань призначень незалежних директорів, може бути прийнято тільки у разі:

недотримання акціонерами строку, встановленого абзацом першим частини другої цієї статті;

неповноти даних, передбачених абзацом першим частини другої або частиною третьою цієї статті.

Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства пропозицій акціонерів (акціонера), яким належать менше 5 відсотків голосуючих акцій, може бути прийнято з підстав, передбачених абзацом другим та/або третім цієї частини, у разі неподання акціонерами жодного проекту рішення із запропонованих ними питань порядку денного та з інших підстав, визначених статутом акціонерного товариства та/або положенням про загальні збори акціонерного товариства.

7. Мотивоване рішення про відмову у включенні пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства надсилається наглядовою радою акціонеру протягом трьох днів з моменту його прийняття.

8. У разі внесення змін до проекту порядку денного загальних зборів акціонерне товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів.

Публічне акціонерне товариство також надсилає повідомлення з проектом порядку денного разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів фондовій біржі, на якій цінні папери товариства допущені до торгів, а також не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів розміщує на власному веб-сайті відповідну інформацію про зміни у порядку денному загальних зборів.

Оскарження акціонером рішення товариства про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного до суду не зупиняє проведення загальних зборів. Суд за результатами розгляду справи може постановити рішення про зобов’язання товариства провести загальні збори з питання, у включенні якого до проекту порядку денного було безпідставно відмовлено акціонеру.

 

Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю:

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.

Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам.

Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства.

Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

У разі, якщо для участі в загальних зборах з’явилося декілька представників акціонера, реєструється той представник, довіреність якому видана пізніше.

 

Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства за 2016-2017 роки (тис. грн.)

 

Найменування показника

Період

звітний

попередній

Усього активів

21 751 813

 

17 618 618

 

Основні засоби (за залишковою вартістю)

7 148 400

6 128 482

Запаси

49 778

50 666

Сумарна дебіторська заборгованість

1 355 925

1 837 232

Гроші та їх еквіваленти

5 348 387

3 319 783

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

16 217 083

11 561 223

Власний капітал

17 125 031

12 469 171

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

887 119

887 119

Довгострокові  зобов’язання і забезпечення

310 855

215 308

Поточні зобов’язання і забезпечення

4 315 927

 

4 934 139

 

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

6 168 938

 

3 387 067

Середньорічна кількість акцій (шт.)*

-

-

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

471,08

258,65

 

*Згідно з Методичними рекомендаціями щодо заповнення форм фінансової звітності, затвердженими наказом Міністерства фінансів України № 433 від 28.03.2013 р., розділ IV звіту про фінансові результати заповнюють акціонерні товариства, прості акції або потенційні прості акції яких відкрито продаються та купуються на фондових біржах, включаючи товариства, які перебувають у процесі випуску таких акцій. Акції Товариства зазначеним критеріям не відповідають, тому відповідна графа таблиці не заповнюється.

 

 

Повідомлення про проведення

загальних зборів опубліковано

Бюлетень «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» № 157 від 17.08.2018 року

 

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.

 

Президент                                                                                                                      О.В.Комаров

                                                           (підпис)                                                                          15 серпня 2018 року

                                                           М.П.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні    
Найменування посади Президент   Комаров Олександр Валерійович
    (підпис) (ініціали та прізвище керівника)
  М.П.   17.08.2018
      (дата)

Додати коментар

Користувач:
email:





Long-term investments,
Patience and discipline pay,
Slow and steady growth.

- Fin.Org.UA

Новини

16:00 - Курси валют, встановлені НБУ на 29.04.2024
15:36 - Оновлено низку тарифів Національного банку
15:20 - Страховий ринок Словенії в 2023 році зріс на 9% до 3 млрд євро
15:20 - Навіщо страховикам потрібні структуровані дані та інтеграція AI-технологій?
15:20 - ПФТС та "Українська біржа" можуть втратити ліцензії через порушення ліцензійних умов
15:20 - Страховий ринок Польщі в 2023 році зріс на 17,6% до 18 млрд євро
15:20 - Європарламент схвалив нові зміни до Директиви Solvency II в страхуванні
15:20 - Індія "акредитувала" російських страховиків на страхування експорту нафти
15:20 - Рівень зарплати у 2024 році планують підвищити 72% компаній, 74% відчувають дефіцит кадрів
15:20 - Нацбанк повернув альтернативний сценарій та відмовився від прогнозів тривалої війни
15:05 - Україна та ЄС провели щорічний Діалог з прав людини: підсумки
14:41 - московія поновила доставку нафти державним "Совкомфлотом" до Індії - Reuters
14:28 - Який порядок оподаткування ПДФО іноземних доходів?
14:28 - Нацполіція та СБУ прийшли з обшуками до "Київтеплоенерго", робота підприємства заблокована
14:27 - МОЗ підтримує громади у цифровізації сфери охорони здоров’я
14:27 - Як формується загальний оподатковуваний дохід та сума витрат особи, яка провадить незалежну професійну діяльність?
14:23 - Чи може неповнолітня особа отримати ЕДП у КНЕДП ДПС та який порядок отримання?
14:22 - Сергій Орлов: Головне завдання в прогнозуванні повторних правопорушень – уніфікація оцінки ризиків
14:21 - Куди подавати реєстраційну заяву за ф. № 1-ПРРО суб’єкту господарювання для реєстрації ПРРО на відокремлений підрозділ (філію)?
14:20 - За яким ідентифікатором форми фізичні особи – резиденти подають в електронному вигляді Звіт про контрольовані іноземні компанії (КІК)?
14:19 - За використання рибних ресурсів до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від платників надійшло понад 1,5 млн грн рентної плати
14:17 - Державний бюджет протягом трьох місяців п. р. отримав від платників Дніпропетровщини майже 12 млрд гривень
14:12 - Олександр Банчук: Пробація – це гарна альтернатива позбавленню волі в межах виконання цілей Стратегії реформування пенітенціарної системи
14:10 - Київ стягнув з підрядника метро на Виноградар 139 мільйонів, зароблених з незаконного депозиту
13:54 - Азербайджан може збільшити можливості експорту газу до Європи на 5 мільярдів кубометрів
13:50 - "Фармак" узяв участь у першому засіданні Альянсу ЄС з постачання критично важливих ліків
13:41 - Рада дозволила звільнення за неінформування про родичів у московії та окупованих територіях
13:35 - У Києві презентовано можливості Національного хабу інтелектуальної власності та інновацій для інноваційного розвитку України
13:25 - Крадіжка електричних кабелів паралізувала рух поїздів на заході Німеччини
13:20 - Marsh McLennan купує агенцію Fisher Brown Bottrell Insurance за $316 млн


Більше новин

ВалютаКурс
Австралійський долар25.8816
Канадський долар28.9972
Юань Женьміньбі5.4649
Чеська крона1.6867
Данська крона5.691
Гонконгівський долар5.0584
Форинт0.108183
Індійська рупія0.47511
Рупія0.0024423
Новий ізраїльський шекель10.4009
Єна0.25254
Теньге0.089457
Вона0.028796
Мексиканське песо2.2942
Молдовський лей2.22
Новозеландський долар23.5629
Норвезька крона3.5997
московський рубль0.43076
Сінгапурський долар29.0888
Ренд2.0991
Шведська крона3.6272
Швейцарський франк43.4084
Єгипетський фунт0.8269
Фунт стерлінгів49.5494
Долар США39.6015
Білоруський рубль14.3943
Азербайджанський манат23.2923
Румунський лей8.5282
Турецька ліра1.218
СПЗ (спеціальні права запозичення)52.1706
Болгарський лев21.6995
Євро42.4409
Злотий9.8181
Алжирський динар0.29133
Така0.35452
Вірменський драм0.099159
Домініканське песо0.66115
Іранський ріал0.00092851
Іракський динар0.029769
Сом0.43587
Ліванський фунт0.000436
Лівійський динар8.0586
Малайзійський ринггіт8.2657
Марокканський дирхам3.8465
Пакистанська рупія0.14042
Саудівський ріял10.3982
Донг0.0015718
Бат1.07729
Дирхам ОАЕ10.6188
Туніський динар12.4776
Узбецький сум0.0030882
Новий тайванський долар1.221
Туркменський новий манат11.1421
Сербський динар0.36025
Сомоні3.561
Ларі14.9113
Бразильський реал7.2282
Золото92856.01
Срібло1091.89
Платина36302.7
Паладій38449.1

Курси валют, встановлені НБУ на 29.04.2024

ТікерOpenMaxMinCloseVolume
2262861044.281044.281044.281044.282331877.24
2276561078.061078.061078.061078.06324496.06
227763997.7997.7997.7997.7997.70
2289101070.431070.431070.431070.4364225.80
229025983.97983.97983.97983.97983970.00
229470919.69919.69919.69919.69962915.43
2302621056.261056.261056.261056.26637981.04
AZRF011041.421049.861041.421049.8612547.68
CRSR061024.551024.551024.551024.5517417.35
FSTF021014.051021.481014.051021.4861968.50
IFZEMA110011001100110022000.00
TATM4.54.54.54.5450.00
XS47781550015500155001550062000.00

Дані за 25.04.2024