Повідомлення про проведення загальних зборів ПАТ Українська біржа

19.03.2018 17:59 | Fin.Org.UA

Дата розміщення:  19.03.2018 15:23:53
Дата проведення загальних зборів:   20.04.2018
Термінове повідомлення:  Ні
Назва повідомлення:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:  Публічне акціонерне товариство "Українська біржа"
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента: 
Місцезнаходження емітента:  01004, м. Київ, вул. Шовковична, 42-44
Регіон емітента:  8038200000
Номер телефону керівника емітента:  (044) 495 74 74
Електронна поштова адреса: 
Текст повідомлення: 

 

Повідомлення про проведення

річних Загальних зборів акціонерів ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА»

       Публічне акціонерне товариство «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» (місцезнаходження 01004,  м. Київ, вул. Шовковична, 42-44),  надалі – Товариство,  відповідно до ст.35 Закону України «Про акціонерні товариства» повідомляє про проведення річних Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – Загальні збори), які відбудуться 20 квітня 2018 року о 11-00 за адресою: м. Київ, вул. Шовковична, буд. 42-44, офісний центр «Горизонт», 1-й поверх, офіс ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА», конференц-зал.

       Початок реєстрації акціонерів для участі у Загальних зборах 10-00, закінчення 10-45.

       Для реєстрації акціонера для участі у Загальних зборах необхідно пред‘явити:

1.Документ, що засвідчує особу акціонера (або представника акціонера)

2. Представнику акціонера – довіреність, оформлену  акціонером  згідно з чинним законодавством (оригінал або належним чином засвідчену копію), що надає представнику повноваження представляти акціонера на Загальних зборах.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах: 16 квітня 2018 року.

       Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з проектом порядку денного:

1. Про обрання Лічильної комісії.

2. Про обрання Голови та Секретаря зборів.

3. Про розгляд звіту Правління про діяльність Правління за 2017 рік, затвердження річного звіту ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» та основних напрямків діяльності ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» на 2018 рік.

4.Про розгляд звіту Ревізійної комісії за 2017 рік, затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії.

5. Про розгляд звіту Біржової ради за 2017 рік.

6. Про розподіл прибутку та збитків ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

7. Про зміну типу ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

8. Про затвердження нової редакції Статуту АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

9. Про затвердження нових редакцій Положення про Біржову раду, Положення про Правління та Положення про Ревізора АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

10. Про переобрання Біржової ради АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

11. Про переобрання Правління АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

12. Про обрання Ревізора АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

       Проекти рішень з питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів акціонерів ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» (крім кумулятивного голосування):

Проект рішення з питання першого «Про обрання Лічильної комісії».

1.Обрати Лічильну комісію у кількості трьох осіб. 

2.Головою Лічильної комісії обрати Бажкову Ольгу Іванівну, членом Лічильної комісії обрати Гайдай Тетяну Іванівну, а секретарем – Самаріну Ганну Анатоліївну.  

Встановити термін дії повноважень цієї Лічильної комісії – з моменту її обрання та до закінчення Загальних зборів акціонерів Біржі.

Проект рішення з питання  другого «Про обрання Голови та Секретаря Зборів». 

Головою Зборів обрати Сухорукова Олексія Валерійовича, а Секретарем Зборів – Чернюк Маріанну Петрівну.

Проект рішення з питання третього «Про розгляд звіту Правління про діяльність Правління за 2017 рік, затвердження річного звіту ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» та основних напрямків діяльності ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» на 2018 рік».

1.Звіт Правління прийняти до відома.

2.Визнати організаційно-адміністративну роботу Правління і Голови  Правління – задовільною.

3. Затвердити річний звіт ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

4. Затвердити основні напрямки діяльності  ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» на 2018 рік.

Проект рішення з питання  четвертого «Про розгляд звіту Ревізійної комісії за 2017 рік, затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії».

1.Звіт Ревізійної комісії та висновок незалежного аудитора  щодо фінансово-господарської діяльності ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» за 2017 рік прийняти до відома.

2.Затвердили звіт та висновки Ревізійної комісії ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» за 2017 рік.

3.Затвердити результати фінансово-господарської діяльності ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» за 2017 рік.

4.Визнати фінансово-господарську роботу Правління ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» задовільною.

Проект рішення з питання п’ятого «Про розгляд звіту Біржової ради за 2017 рік».

1.Звіт Біржової ради  ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» прийняти до відома.

2.Роботу Біржової ради у 2017 році визнати задовільною.

Проект рішення з питання шостого «Про розподіл прибутку та збитків ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

У зв’язку з відсутністю прибутку за результатами діяльності ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» у 2017 році, розподіл прибутку не здійснювати. Кошти резервного капіталу в повному обсязі направити на покриття збитків  за 2017 рік.

Проект рішення з питання сьомого «Про зміну типу ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

1. Змінити тип акціонерного товариства з публічного на приватне акціонерне товариство.

2. У зв’язку зі зміною типу змінити найменування Публічного акціонерного товариства «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» (скорочене найменування ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА») на Акціонерне товариство «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» (скорочене найменування - АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА»).

Проект рішення з питання восьмого «Про затвердження нової редакції Статуту АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

  1. У зв’язку зі зміною найменування та необхідністю приведення Статуту у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства», внести відповідні зміни до Статуту та затвердити Статут АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» в новій редакції.
  2. Встановити, що нова редакція Статуту набуває чинності з моменту його затвердження Загальними зборами акціонерів, за винятком норм, які набувають чинності з 01 травня 2018 року згідно з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів».
  3. Уповноважити Голову Правління на підписання Статуту АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».
  4. Доручити Голові Правління здійснити всі необхідні дії, з правом передоручення, щодо погодження Статуту в НКЦПФР та його державної реєстрації.

Проект рішення з питання дев’ятого «Про затвердження нових редакцій Положення про Біржову раду, Положення про Правління та Положення про Ревізора АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

  1. У зв’язку зі зміною найменування та необхідністю приведення внутрішніх положень у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства», внести відповідні зміни до положень та затвердити нові редакції Положення про Біржову раду,   Положення про Правління та Положення про Ревізора АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» з додатками (типовими формами договорів (контрактів), що будуть укладатися з членами органів АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА»).
  2. Уповноважити на підписання Положення про Біржову раду, Положення про Правління та Положення про Ревізора Голову і Секретаря річних Загальних зборів акціонерів.

Проект рішення з питання одинадцятого «Про переобрання Правління АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА»*.

1.Обрати Головою Правління  (ПІБ)

2.Обрати Першим заступником Голови Правління (ПІБ)

3.Обрати заступником Голови Правління (ПІБ)

Проект рішення з питання дванадцятого «Про обрання Ревізора АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА»*

Обрати Ревізором АТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» (ПІБ)

Пропозиції щодо кандидатів до складу органів Товариства вносяться відповідно до ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства».

Адреса веб-сайту ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА», на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного а також інформація передбачена Законом України «Про акціонерні товариства»: www.ux.ua

Відповідно до статті 36 Закону України «Про акціонерні товариства» акціонери або їх уповноважені представники можуть ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів, починаючи з дня надіслання акціонерам цього повідомлення, і закінчуючи днем проведення Загальних зборів,  у робочі дні та робочий час за місцезнаходженням Товариства: м. Київ, вул. Шовковична, буд. 42-44, офісний центр «Горизонт», 1-й поверх, офіс ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА». Посадова особа відповідальна за ознайомлення акціонерів з документами – Голова Правління ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» Ткаченко О.В.

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного, а також щодо нових кандидатів до складу органів ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА», кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів.

Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів – не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Загальних зборів.  Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени Біржової ради мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропонується на посаду члена Біржової ради - незалежного директора.

Пропозиція до проекту порядку денного Загальних зборів подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА».

Відповідно до статті 39 Закону України «Про акціонерні товариства» акціонер має право призначити свого представника (представників) для участі у Загальних зборах, який здійснюватиме свої повноваження на підставі довіреності, виданої акціонером.

Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах, видана акціонером-фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою.

Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах від імені акціонера-юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати (розподілити голоси під час кумулятивного голосування). Під час голосування на Загальних зборах представник акціонера повинен голосувати саме так, як передбачено завданням на голосування. Якщо довіреність не містить завдання на голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на Загальних зборах. Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних зборах не виключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

Станом на 14 березня 2018 року (дата складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних зборів) загальна кількість простих іменних акцій становить 25 000 (двадцять п’ять тисяч) штук та загальна кількість голосуючих простих іменних акцій становить 24 873 (двадцять чотири тисячі вісімсот сімдесят три) штуки простих іменних акцій.

         Довідки за телефоном: 044 495 74 74

 

Основні показники фінансово-господарської діяльності

ПАТ «УКРАЇНСЬКА БІРЖА» (тис. грн)

Найменування показника

Період

звітний

попередній

Усього активів

46 931

38 681

Основні засоби (за залишковою вартістю)

1 108

1 600

Запаси

27

26

Сумарна дебіторська заборгованість

988

1 262

Гроші та їх еквіваленти

38 386

26 863

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

748

3 483

Власний капітал

27 392

28 872

Статутний капітал

25 000

25 000

Довгострокові зобов’язання і забезпечення

0

0

Поточні зобов’язання і забезпечення

19 539

9 809

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

(2 735)

(2 193)

Середньорічна кількість акцій (шт.)

25 000

25 000

Повідомлення про проведення Загальних зборів опубліковано в бюлетені «Вiдомостi Нацiональної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку» № 53 від 19 березня 2018 року.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні    
Найменування посади Голова Правління   Ткаченко Олег Васильович
    (підпис) (ініціали та прізвище керівника)
  М.П.   19.03.2018
      (дата)

Додати коментар

Користувач:
email:





From Wall Street to Tokyo,
London to Hong Kong and back,
The financial world spins.

- Fin.Org.UA

Новини

00:00 - Новини від Міністерства енергетики України
21:05 - Коментар МЗС України щодо звіту ОБСЄ стосовно порушень міжнародного права, пов’язаних із свавільним позбавленням волі українських цивільних осіб російською федерацією
21:00 - Новини 25 квітня: НБУ знизив облікову ставку, Сольський написав заяву про відставку
20:40 - Данія збільшить військову допомогу Україні у 2024 році на майже 600 млн євро
20:18 - Пропозиція США по використанню доходів від заморожених активів московія для України набирає обертів у G7 – Reuters
20:17 - На Хмельниччині для війська виділять 54 мільйони, отриманих із продажу комунального майна
20:07 - Україна та Велика Британія посилюють співпрацю в спортивній сфері напередодні Олімпіади
19:40 - Через обстріли на Харківщині УЗ тимчасово змінює рух приміських поїздів
19:40 - Экономика США: замедление роста и ускорение инфляции
19:38 - У Google Meet тепер можна переносити дзвінки з одного пристрою на інший без переривання звʼязку
19:05 - Унаслідок російського удару на Донеччині загинули троє залізничників
19:01 - У Києві відновили 70% енергообладнання, пошкодженого через ворожі обстріли
18:37 - Сольський подав заяву про відставку
18:30 - У Києві до середини червня обмежать рух на одному зі шляхопроводів
18:17 - Рада схвалила законопроєкт щодо створення реєстру постраждалих через агресію московія
18:14 - Як Данія інвестує в успіх України
18:01 - Лише 26% заявок про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію – Мінвідновлення
17:45 - Підсумки торгів цінними паперами на Українській біржі за 25.04.2024
17:39 - ПриватБанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:31 - Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць 
17:27 - До обговорення пропонується порядок підготовки та оновлення планів безперервної діяльності, відновлення, фінансування страховика
17:23 - Мінветеранів залучатиме нотаріусів до удосконалення законодавства у сфері ветеранської політики
17:15 - Мінветеранів разом з великим бізнесом розвиватимуть можливості працевлаштування ветеранів й ветеранок, – Олександр Порхун
17:11 - Парламент прийняв у першому читанні закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоров’я яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф
17:11 - Світові продажі Toyota вперше перетнули позначку у 10 мільйонів авто за рік
17:01 - Україна передала Європейській Комісії перший Звіт у межах Пакета розширення ЄС 2024 року
17:00 - Nasdaq100 может откатиться до 15800
16:35 - Минулого року було краще: серед компаній України значно підвищився дефіцит кадрів
16:27 - Рішення про накладення штрафу на ТОВ "ФК "ХАНТЕР" за порушення у сфері фінмоніторингу залишається в силі
16:06 - UniCredit попередив про обмеження на перекази для росіян


Більше новин

ВалютаКурс
Австралійський долар25.9066
Канадський долар29.0135
Юань Женьміньбі5.4745
Чеська крона1.6915
Данська крона5.7007
Гонконгівський долар5.0675
Форинт0.108258
Індійська рупія0.4761
Рупія0.0024507
Новий ізраїльський шекель10.4698
Єна0.25503
Теньге0.089231
Вона0.028856
Мексиканське песо2.3263
Молдовський лей2.2218
Новозеландський долар23.6434
Норвезька крона3.6249
московський рубль0.43016
Сінгапурський долар29.1693
Ренд2.0917
Шведська крона3.6517
Швейцарський франк43.4266
Єгипетський фунт0.8282
Фунт стерлінгів49.6274
Долар США39.6702
Білоруський рубль14.4192
Азербайджанський манат23.3327
Румунський лей8.5448
Турецька ліра1.2201
СПЗ (спеціальні права запозичення)52.2905
Болгарський лев21.7407
Євро42.5205
Злотий9.8591
Алжирський динар0.29133
Така0.35452
Вірменський драм0.099159
Домініканське песо0.66115
Іранський ріал0.00092851
Іракський динар0.029769
Сом0.43587
Ліванський фунт0.000436
Лівійський динар8.0586
Малайзійський ринггіт8.2657
Марокканський дирхам3.8465
Пакистанська рупія0.14042
Саудівський ріял10.3982
Донг0.0015718
Бат1.07729
Дирхам ОАЕ10.6188
Туніський динар12.4776
Узбецький сум0.0030882
Новий тайванський долар1.221
Туркменський новий манат11.1421
Сербський динар0.36025
Сомоні3.561
Ларі14.9113
Бразильський реал7.2282
Золото92395.86
Срібло1087.83
Платина35955.09
Паладій39903.06

Курси валют, встановлені НБУ на 26.04.2024

ТікерOpenMaxMinCloseVolume
2262861044.281044.281044.281044.282331877.24
2276561078.061078.061078.061078.06324496.06
227763997.7997.7997.7997.7997.70
2289101070.431070.431070.431070.4364225.80
229025983.97983.97983.97983.97983970.00
229470919.69919.69919.69919.69962915.43
2302621056.261056.261056.261056.26637981.04
AZRF011041.421049.861041.421049.8612547.68
CRSR061024.551024.551024.551024.5517417.35
FSTF021014.051021.481014.051021.4861968.50
IFZEMA110011001100110022000.00
TATM4.54.54.54.5450.00
XS47781550015500155001550062000.00

Дані за 25.04.2024