Повідомлення про проведення загальних зборів ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ

19.03.2018 17:54 | Fin.Org.UA

Дата розміщення:  19.03.2018 17:38:00
Дата проведення загальних зборів:   19.04.2018
Термінове повідомлення:  Ні
Назва повідомлення:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:  ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ"
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента: 
Місцезнаходження емітента:  85000, Донецька область, м.Добропілля, вул.Київська, б.1
Регіон емітента:  1412500000
Номер телефону керівника емітента:  (06250)6-30-81
Електронна поштова адреса: 
Текст повідомлення: 

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ»

Місцезнаходження: 85000, Донецька обл., місто Добропілля, вулиця Київська, буд. 1

код за ЄДРПОУ 05508186

(далі також «Товариство» або ПрАТ «ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ»)

повідомляє про те, що 19 квітня 2018 року о 16 год. 45 хв. за адресою: 85000, Україна, Донецька обл., м. Добропілля, вул. Фестивальна, 21 (актова зала Палацу культури шахти «Добропільська»)

відбудуться річні Загальні збори Товариства.

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО (перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного):

1.

Обрання Лічильної комісії річних Загальних зборів Товариства. Затвердження регламенту роботи річних Загальних зборів Товариства.

1.1. Обрати Лічильну комісію річних Загальних зборів Товариства у такому складі:

Голова Лічильної комісії – Палеха Ю.В.;

Члени Лічильної комісії: Румянцева В.А., Хилько О.М.

1.2. Затвердити регламент роботи річних Загальних зборів Товариства (додається).

2.

Звіт Виконавчого органу Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік.

2.1. Затвердити звіт Виконавчого органу Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік (додається).

3.

Звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік.

3.1. Затвердити звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік (додається)

4.

Затвердження річної фінансової звітності Товариства за 2017 рік.

4.1. Затвердити річну фінансову звітність Товариства за 2017 рік (додається).

5.

Розподіл прибутку (покриття збитків) за підсумками роботи Товариства у 2017 році. Нарахування та виплата частини прибутку (дивідендів) за підсумками роботи Товариства у 2017 році.

5.1. У зв’язку з відсутністю прибутку за підсумками роботи Товариства у 2017 році, розподіл прибутку не затверджувати.

5.2. У зв’язку з відсутністю прибутку за підсумками роботи Товариства у 2017 році, нарахування та виплату частини прибутку (дивідендів) за підсумками роботи Товариства за 2017 рік не здійснювати.

6.

Внесення змін до Статуту Товариства.

6.1. Внести та затвердити зміни до Статуту Товариства шляхом викладення його у новій редакції.

6.2. Встановити, що нова редакція Статуту Товариства набуває чинності для Товариства, його акціонерів та посадових осіб з моменту прийняття цього рішення Загальними зборами, а для третіх осіб – з моменту її державної реєстрації

6.3. Доручити Голові та Секретарю цих Загальних зборів Товариства підписати нову редакцію Статуту Товариства, яка затверджена цими Загальними зборами Товариства.

6.4. Уповноважити Виконавчий орган Товариства забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту Товариства, затвердженого цими Загальними зборами Товариства, самостійно або доручивши це іншим особам у порядку, встановленому чинним законодавством України.

7

Про попереднє надання згоди на вчинення Товариством правочинів, щодо яких є заінтересованість

7.1. Попередньо схвалити вчинення Товариством в ході звичайної поточної господарської діяльності протягом одного року з дня проведення цих Загальних зборів Товариства наступних правочинів, щодо яких є заінтересованість, вчинення яких Статутом Товариства віднесено до компетенції Загальних зборів Товариства та предметом яких є

  1. продаж вугілля (вугільної продукції) з граничною сукупною вартістю не більше 1 000 000 000 (один мільярд) гривень без урахування ПДВ та плати за перевезення;
  2. надання Товариством поворотної безпроцентної фінансової допомоги та /або поворотної процентної фінансової допомоги на загальну граничну суму неповерненої заборгованості за всіма такими правочинами одночасно не більше 100 000 000 (сто мільйонів) доларів США або еквівалента цієї суми у будь-якій валюті, визначеного за офіційним курсом Національного банку України на дату вчинення правочину, компанії DTEK B.V. або іншим юридичним особам, в яких DTEK B.V. прямо або опосередковано є власником акцій та∕або інших корпоративних прав, та які включені до переліку Активів DTEK B.V. або переліку Контрольованих активів DTEK B.V., затверджених Загальними зборами акціонерів DTEK B.V.;
  3. отримання Товариством поворотної безпроцентної фінансової допомоги, та/або поворотної процентної фінансової допомоги та/або безповоротної фінансової допомоги на загальну граничну суму неповерненої заборгованості за всіма такими правочинами одночасно не більше 100 000 000 (сто мільйонів) доларів СШАабо еквівалента цієї суми у будь-якій валюті, визначеного за офіційним курсом Національного банку України на дату вчинення правочину, від компанії DTEK B.V. або інших юридичних осіб, в яких DTEK B.V. прямо або опосередковано є власником акцій та∕або інших корпоративних прав, та які включені до переліку Активів DTEK B.V. або переліку Контрольованих активів DTEK B.V., затверджених Загальними зборами акціонерів DTEK B.V.

7.2. Встановити, що вартість правочинів, рішення щодо вчинення яких приймаються Виконавчим органом та/або Наглядовою радою Товариства в межах своєї компетенції, встановленої Статутом Товариства, не включається до граничної сукупної вартості правочинів, передбачених пунктами 7.1. цього протоколу.

7.3. Встановити, що за рішенням Виконавчого органу Товариства Товариство має право вчиняти правочини, передбачені пунктом 7.1. цього протоколу, щодо яких Загальними зборами Товариства прийнято рішення про їх попереднє схвалення, без отримання додаткового погодження Наглядової ради Товариства.

8

Про схвалення вчиненого Товариством правочину

8.1. Схвалити договір поруки, укладений Товариством 22 серпня 2017 року (копія якого додається), та дії представника Товариства щодо його укладання на підписання.

Перелік акціонерів ПрАТ «ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ», які мають право на участь у річних Загальних зборах Товариства, призначених на 19 квітня 2018 року, складається станом на 24 годину 13 квітня 2018 року.

Дата складання переліку акціонерів ПрАТ «ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ» для здійснення персонального повідомлення про проведення 19 квітня 2018 року річних Загальних зборів Товариства – 01 березня 2018 року.

Реєстрація учасників річних Загальних зборів Товариства буде здійснюватися Реєстраційною комісією ПрАТ «ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ» 19 квітня 2018 року з 16 год. 00 хв. до 16 год. 30 хв. за місцем проведення річних Загальних зборів Товариства: Україна, Донецька обл., м. Добропілля, вул. Фестивальна, 21 (актова зала Палацу культури шахти «Добропільська»).

Для реєстрації для участі в зборах акціонерам Товариства необхідно мати при собі паспорт, представникам акціонерів - паспорт і довіреність, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства України.

Порядок участі та голосування на Загальних зборах за довіреністю відбувається відповідно до ст. 39 Закону України «Про акціонерні товариства» та Статуту Товариства.

Права, надані акціонерам відповідно до вимог статті 36 Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення Загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: акціонери Товариства та їх повноважні представники можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного річних Загальних зборів Товариства, за адресою: 85000, Донецька обл., м. Добропілля, вул. Київська, 1, 2 поверх, кабінет головного юрисконсульта у робочі дні з 09:00 до 16:00 (перерва з 12:00 до 12:30). У день проведення річних Загальних зборів Товариства ознайомитися з документами можна у місці проведення річних Загальних зборів Товариства. Посадова особа ПрАТ «ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ», відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Директор Бігуняк Е.С., тел. (044) 594 45 84; (050) 366 79 13.

Для ознайомлення з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного річних Загальних зборів Товариства, акціонер або його повноважний представник за відповідною довіреністю має звернутися за адресою: 85000, Донецька обл., м. Добропілля, вул. Київська, 1, 2 поверх, кабінет головного юрисконсульта у робочі дні з 09:00 до 16:00 (перерва з 12:00 до 12:30) із письмовою заявою на ім’я Товариства.

На письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до порядку денного Загальних зборів, Товариство надає письмову відповідь акціонеру протягом 10 днів з моменту отримання запитання, але в будь-якому випадку до початку Загальних зборів. На письмові запитання акціонерів однакового змісту Товариство може надати одну загальну відповідь, яка повинна бути доступна акціонерам для ознайомлення в день проведення Загальних зборів перед початком роботи скликаних Загальних зборів в місці проведення Загальних зборів.

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів Товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів в порядку, передбаченому ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства» та Статутом Товариства.

Загальна кількість акцій Товариства складає 334 879 267 шт., загальна кількість голосуючих акцій Товариства станом на дату складення переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних зборів Товариства, складає 331 999 136 шт.

Адреса сторінки в мережі інтернет, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного, а також інша інформація відповідно до ч. 4 ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства»:

https://dtek.com/investors_and_partners/asset/komsomolec/

За інформацією звертатися за телефоном: (062) 772-74-96; (095) 291-53-29.

Основні показники фінансово – господарської діяльності

ПрАТ «ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ» (тис. грн.)

Найменування показника

Період

звітний

2017 рік

попередній

2016 рік

Усього активів

2 613 685

5 034 999

Основні засоби (за залишковою вартістю)

0

2 036 098

Запаси

15 535

165 156

Сумарна дебіторська заборгованість

2 521 655

2 459 439

Гроші та їх еквіваленти

4

75

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

704 632

1 414 456

Власний капітал

788 352

2 793 511

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

83 720

83 720

Довгострокові зобов’язання

697 903

1 016 328

Поточні зобов’язання і забезпечення

1 127 430

1 225 160

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

-985 948

520 049

Середньорічна кількість акцій (шт.)

334 879 267

334 879 267

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

- 2,94419

1,55294

 

 

Наглядова рада ПрАТ «ДТЕК ШАХТА КОМСОМОЛЕЦЬ ДОНБАСУ».

 

Повідомлення про проведення загальних зборів опубліковано в виданні Бюлетень "Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку", номер 53 від 19.03.2018.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні    
Найменування посади Директор   Бігуняк Євген Сергійович
    (підпис) (ініціали та прізвище керівника)
  М.П.   19.03.2018
      (дата)

Додати коментар

Користувач:
email:





Debt can be a heavy weight,
But with patience and persistence, it can abate.
Cut your spending, and pay it down,
And soon your credit score will wear a crown.

- Fin.Org.UA

Новини

15:20 - Страховий ринок Словенії в 2023 році зріс на 9% до 3 млрд євро
15:20 - Навіщо страховикам потрібні структуровані дані та інтеграція AI-технологій?
15:20 - ПФТС та "Українська біржа" можуть втратити ліцензії через порушення ліцензійних умов
15:20 - Страховий ринок Польщі в 2023 році зріс на 17,6% до 18 млрд євро
15:20 - Європарламент схвалив нові зміни до Директиви Solvency II в страхуванні
15:20 - Індія "акредитувала" російських страховиків на страхування експорту нафти
15:20 - Рівень зарплати у 2024 році планують підвищити 72% компаній, 74% відчувають дефіцит кадрів
15:20 - Нацбанк повернув альтернативний сценарій та відмовився від прогнозів тривалої війни
15:05 - Україна та ЄС провели щорічний Діалог з прав людини: підсумки
14:28 - Який порядок оподаткування ПДФО іноземних доходів?
14:27 - МОЗ підтримує громади у цифровізації сфери охорони здоров’я
14:27 - Як формується загальний оподатковуваний дохід та сума витрат особи, яка провадить незалежну професійну діяльність?
14:23 - Чи може неповнолітня особа отримати ЕДП у КНЕДП ДПС та який порядок отримання?
14:22 - Сергій Орлов: Головне завдання в прогнозуванні повторних правопорушень – уніфікація оцінки ризиків
14:21 - Куди подавати реєстраційну заяву за ф. № 1-ПРРО суб’єкту господарювання для реєстрації ПРРО на відокремлений підрозділ (філію)?
14:20 - За яким ідентифікатором форми фізичні особи – резиденти подають в електронному вигляді Звіт про контрольовані іноземні компанії (КІК)?
14:19 - За використання рибних ресурсів до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від платників надійшло понад 1,5 млн грн рентної плати
14:17 - Державний бюджет протягом трьох місяців п. р. отримав від платників Дніпропетровщини майже 12 млрд гривень
14:12 - Олександр Банчук: Пробація – це гарна альтернатива позбавленню волі в межах виконання цілей Стратегії реформування пенітенціарної системи
13:35 - У Києві презентовано можливості Національного хабу інтелектуальної власності та інновацій для інноваційного розвитку України
13:20 - Marsh McLennan купує агенцію Fisher Brown Bottrell Insurance за $316 млн
13:20 - НБУ змінить порядок щодо діяльності та плану фінансування страховика
13:20 - Іншуртех Estaly залучив $3,8 млн початкового фінансування від OneRagtim
13:20 - AON завершив придбання страхового брокера NFP
13:20 - PeppercornAI залучив £3,25 млн для інтеграції штучного інтелекту в страхування
13:08 - Олена Висоцька: Наша задача – пояснити кожному українцю, що пробація є справедливим покаранням
12:50 - Денис Шмигаль: Створюємо нову систему соціальної політики, в основі якої принцип «формування спроможності замість залежності»
12:34 - Весняна посівна: українські аграрії засіли 2,4 млн гектарів ярих культур
12:30 - Місцева статистика: формування політики відновлення та розвитку громад, що базується на даних
12:22 - Курс валют на 26 квітня: гривня слабне до долара та євро


Більше новин

ВалютаКурс
Австралійський долар25.9066
Канадський долар29.0135
Юань Женьміньбі5.4745
Чеська крона1.6915
Данська крона5.7007
Гонконгівський долар5.0675
Форинт0.108258
Індійська рупія0.4761
Рупія0.0024507
Новий ізраїльський шекель10.4698
Єна0.25503
Теньге0.089231
Вона0.028856
Мексиканське песо2.3263
Молдовський лей2.2218
Новозеландський долар23.6434
Норвезька крона3.6249
московський рубль0.43016
Сінгапурський долар29.1693
Ренд2.0917
Шведська крона3.6517
Швейцарський франк43.4266
Єгипетський фунт0.8282
Фунт стерлінгів49.6274
Долар США39.6702
Білоруський рубль14.4192
Азербайджанський манат23.3327
Румунський лей8.5448
Турецька ліра1.2201
СПЗ (спеціальні права запозичення)52.2905
Болгарський лев21.7407
Євро42.5205
Злотий9.8591
Алжирський динар0.29133
Така0.35452
Вірменський драм0.099159
Домініканське песо0.66115
Іранський ріал0.00092851
Іракський динар0.029769
Сом0.43587
Ліванський фунт0.000436
Лівійський динар8.0586
Малайзійський ринггіт8.2657
Марокканський дирхам3.8465
Пакистанська рупія0.14042
Саудівський ріял10.3982
Донг0.0015718
Бат1.07729
Дирхам ОАЕ10.6188
Туніський динар12.4776
Узбецький сум0.0030882
Новий тайванський долар1.221
Туркменський новий манат11.1421
Сербський динар0.36025
Сомоні3.561
Ларі14.9113
Бразильський реал7.2282
Золото92395.86
Срібло1087.83
Платина35955.09
Паладій39903.06

Курси валют, встановлені НБУ на 26.04.2024

ТікерOpenMaxMinCloseVolume
2262861044.281044.281044.281044.282331877.24
2276561078.061078.061078.061078.06324496.06
227763997.7997.7997.7997.7997.70
2289101070.431070.431070.431070.4364225.80
229025983.97983.97983.97983.97983970.00
229470919.69919.69919.69919.69962915.43
2302621056.261056.261056.261056.26637981.04
AZRF011041.421049.861041.421049.8612547.68
CRSR061024.551024.551024.551024.5517417.35
FSTF021014.051021.481014.051021.4861968.50
IFZEMA110011001100110022000.00
TATM4.54.54.54.5450.00
XS47781550015500155001550062000.00

Дані за 25.04.2024