ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

06.12.2018 12:37 | Fin.Org.UA

Скасовані рішення Антимонопольного комітету України від 23 листопада 2011 року №№ 701-р, 702-р, 703-р, 704-р. про надання дозволів на узгоджені дії.

Оштрафовано ПрАТ «Київський маргариновий завод» на 162 550 грн. за порушення передбаченого статтею 4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» у вигляді використання ПрАТ «Київський маргариновий завод» у господарській діяльності оформлення упаковки виробництва ТОВ «Щедро».

Надано дозвіл на набуття фізичними особами – громадянами України разом із ТОВ «Компанія з управління активами «ВАЛПРИМ», що діє від свого імені, в інтересах та за рахунок активів пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Комфорт таун» (м. Київ) і ТОВ «А.А. Партнерс» (м. Київ) контролю над ТОВ «Амерікан Хоспітал Київ»).  

Надано дозвіл на набуття ТОВ «Компанія з управління активами «ВАЛПРИМ», що діє від свого імені, в інтересах та за рахунок активів пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Комфорт таун» (м. Київ) разом із фізичними особами – громадянами України і ТОВ «А.А. Партнерс» (м. Київ) контролю над ТОВ «Амерікан Хоспітал Київ»).

Надано дозвіл на набуття ТОВ «А.А. Партнерс» (м. Київ) разом із фізичними особами – громадянами України і ТОВ «Компанія з управління активами «ВАЛПРИМ», що діє від свого імені, в інтересах та за рахунок активів пайового закритогонедиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Комфорт таун» (м. Київ) контролю над ТОВ «Амерікан Хоспітал Київ»)

Надано дозвіл фізичним особам – громадянам України ТОВ «Компанія з управління активами «ВАЛПРИМ», що діє від свого імені, в інтересах та за рахунок активів пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Комфорт таун» (м. Київ і ТОВ «А.А. Партнерс»  (м. Київ) на узгоджені дії у вигляді виконання положень корпоративного договору щодо ТОВ «Амерікан Хоспітал Київ» щодо утримання від конкуренції, строком на два роки.

Надано дозвіл малому приватному підприємству фірмі «ЕРІДОН» ( Києво-Святошинський р-н, Київська обл.) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «ЕКОТРАНС» (м. Миколаїв),  що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл малому приватному підприємству фірмі «ЕРІДОН» ( Києво-Святошинський р-н, Київська обл.) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «АРТЕМ АГРО» (м. Миколаїв) що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «CD&R Seahawk Holdings, L.P.» (о. Великий Кайман, Кайманові острови) на придбання у компанії «BASF SE» активів (м. Людвігсхафен, Німеччина), що дозволяють здійснювати діяльність в галузі хімікатів для паперової та водної промисловості.

Надано дозвіл компаніям «CD&R Seahawk Holdings, L.P.» (о. Великий Кайман, Кайманові острови) та «BASF SE» (м.Людвігсхафен, Німеччина)  на узгоджені дії у вигляді реалізації положень про утримання від конкуренції та про заборону переманювання працівників, що містяться у Розділах 6.1 та 6.2 Акціонерного договору від 2 травня 2018 року, укладеного між компаніями «CD&R Seahawk Holdings, L.P.» та «BASF SE», строком на п’ять років.  

Надано дозвіл ТОВ «АТБ-інвест» (м. Дніпро) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу, які належать ПАТ «Банк Кредит Дніпро» (м. Київ) та знаходяться в місті Суми.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради щодо визнання нової державної допомоги недопустимою для конкуренції, припинення та повернення незаконної державної допомоги, визнаної недопустимою для конкуренції в частині автомобільного транспорту.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу Управління житлового господарства Житомирської міської ради щодо визнання підтримки суб’єкта господарювання зазначеної в повідомленні про нову державну допомогу, такою, що не є державною допомогою відповідно до Закону щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу Управління житлового господарства Житомирської міської ради щодо визнання нової державної допомоги недопустимою для конкуренції, припинення та повернення незаконної державної допомоги, визнаної недопустимою для конкуренції в частині придбання спецтехніки для вивезення твердих побутових відходів.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу яка буде надана Департаментом розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради у вигляді субсидії та поточних трансфертів підприємствам (установам організаціям), поповнення статутного капіталу КП «Центр поводження з тваринами» Криворізької міської ради.

Оштрафовано суб’єкта господарювання в особі фізичної особи – громадянина України та товариств з обмеженою відповідальністю: «Хіган», «Алконост», «Амадіна», «Амінамі», «Анкона-Торг», «Муйне», «Ультрастарінвест», «Східно-Європейськапаливно-енергетична компанія», «Айнам» на загальну суму 15 000 900 грн. (фізичну особу – громадянина України на 15 000 000 грн.;ТОВ «Хіган» на 100 грн; ТОВ «Алконост» на 100 грн.; ТОВ «Амадіна» на 100 грн.; ТОВ «Амінамі» на 100 грн.; ТОВ «Анкона-Торг» на 100 грн.; ТОВ «Муйне» на 100 грн.; ТОВ «Ультрастарінвест» на 100 грн.; ТОВ «Східно-Європейська паливно-енергетична компанія» на 100 грн.; ТОВ «Айнам» на 100 грн.) за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді набуття контролю над ПАТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» (м. Київ), без отримання відповідного дозволу органів Комітету, наявність якого необхідна.

Оштрафовано публічне акціонерне товариство «Запоріжжяобленерго» на загальну суму 14 млн. 900 тис. грн. за вчинення двох порушень (13 млн. грн. та 1 млн. 900 тис. грн. відповідно), передбачених пунктом 4 статті 50, пунктом 5 частини другої статті 13 та пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді невиконання рішення органів Антимонопольного комітету України та зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами шляхом повної відмови від реалізації товару за відсутності альтернативних джерел придбання.

Оштрафовано публічне акціонерне товариство «Полтаваобленерго» на 30 млн. 100 тис. грн. за порушення, передбачене пунктом 2 статті 50 та пунктом 7 частини другої статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами шляхом створення постачальникам електричної енергії за нерегульованим тарифом перешкод доступу на ринок постачання електричної енергії.

Залишено без змін рішення адміністративної колегії Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 23.03.2017 № 7-ріш у справі №2-26.250/88-2016.

Оштрафовано ТОВ «АВІАНОВА» і ТОВ «ВЕКСТОР» на загальну суму 369 710 грн. (по 184 855 грн.) за вчинення порушення, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів (тендерів).

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу, що надається Вінницькою міською радою комунальному підприємству «Вінницяміськтеплоенерго» у формі податкової пільги зі сплати податку на землю.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, що надається Департаментом соціального захисту населення Сумської міської ради Комунальному підприємству «Електроавтотранс» у формі компенсаційних виплат за пільгові перевезення окремих категорій громадян.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, яка надається Департаментом житлового господарства Харківської міської ради КП «Благоустрій» м. Харкова у формі капітальних трансфертів підприємствам (установам, організаціям); субсидій та поточних трансфертів підприємствам (установам, організаціям).

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, яка буде надана Маріупольською міською радою Донецької області комунальному підприємству «Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління» у формі гарантій.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Виконавчого комітету Вінницької міської ради щодо надання податкових пільг та встановлення ставок по місцевих податках і зборах.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу виконавчого комітету Богуславської міської ради щодо надання підтримки КП «Богуславблагоустрій», яке здійснює комплекс заходів з благоустрою міста.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу виконавчого комітету Запорізької міської ради щодо забезпечення функціонування та розвитку автоматизованих інформаційних систем Запорізької міської ради.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради щодо передачі на баланс комунальному підприємству спеціалізованої техніки для проведення робіт по благоустрою та ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Чорноморської міської ради Одеської області щодо встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2018-2019 роки.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради щодо надання підтримки комунальній установі Миколаївський зоопарк.

Надано дозвіл компаніям «Emerson Electric Co.» (м. Сент-Луїс, штат Міссурі, США) на придбання акцій компанії «GEIntelligent Platforms Inc.» (м. Шарлотсвіль, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компаніям «Emerson Electric Co.» (м. Сент-Луїс, штат Міссурі, США), «General Electric Company» (м. Бостон, США) на узгоджені дії у вигляді виконання положення про утримання від конкуренції, передбаченого Угодою про купівлю-продаж цінних паперів укладеною між компаніями «Emerson Electric Co.» і «General Electric Company», строком на три роки.

Надано дозвіл компанії «Straco BVBA» (м. Васмюнстер, Бельгія) на придбання акцій компанії «Peatinvest NV» (м. Гент, Бельгія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компаніям «Straco BVBA» (м. Васмюнстер, Бельгія) та «Greenyard NV» (м. Сінт-Кателійне-Варвер, Бельгія) на узгоджені дії у вигляді виконання положень договору купівлі-продажу акцій компанії «Peatinvest NV» (м. Гент, Бельгія), компанії «Greenyard Mycoculture Poland S.A.» (м. Ласк, Польща) та ТОВ «Грінйард Мікокультура Центр» (м. Гродзеве, Черкаська обл.), ТОВ «Грінйард Мікокультура Україна» (с. Вілія, Тернопільська обл.) щодо утримання від конкуренції та переманювання працівників, строком на п’ять років.

Надано дозвіл компанії «Transaquatic Ltd» (м. Род-Таун Британські Віргінські Острови) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Альбакор» (м. Запоріжжя, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «TC Group L.L.C.» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США) на придбання акцій компанії «Apollo AviationHoldings Limited» (м. Гамільтон, Бермудські острови), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищих органах управління компанії.

Оштрафовано ДП «Артемсіль» на загальну суму 13 373 052 гривні за два порушення законодавства про захист економічної конкуренції (10 461 028 грн. та 2 912 024 грн. відповідно), у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринках первинної реалізації солі для промислової переробки та кухонної солі, шляхом застосування різних цін до рівнозначних угод з суб’єктами господарювання без об’єктивно виправданих на те причин.

Оштрафовано компанію «Mabon investiční fond s proměnným základním kapitálem a.s.» (м. Прага, Чеська Республіка) на 510 000 грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом набуття контролю над компанією Agromino A/S» (м. Копенгаген, Данія), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Надано дозвіл компанії  «Mabon investiční fond s proměnným základním kapitálem a.s.» (м. Прага, Чеська Республіка) на придбання акцій компанії Agromino A/S» (м. Копенгаген, Данія), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії. 

Надано дозвіл компанії «SALIC (UK) LIMITED» (м. Лондон, Великобританія) на набуття у власність активів у вигляді нежитлових будівель та споруд разом із земельними ділянками, що обслуговують таке нерухоме майно, що належить ТОВ «САМОЛУСКІВСЬКИЙ КРОХМАЛЬНИЙ ЗАВОД» (Гусятинський р-н, Тернопільська обл.) і призначені для виробництва крохмалю.

Надано дозвіл компанії «SALIC (UK) LIMITED» (м. Лондон, Великобританія) на набуття у власність активів, що опосередковано належать компанії «MES INVEST B.V.» (м. Бек, Нідерланди), у вигляді нежитлових будівель та споруд разом із земельними ділянками, що обслуговують таке нерухоме майно, призначене для здійснення господарської діяльності, пов’язаної із зберіганням та обробкою сільськогосподарських культур.

Надано дозвіл компанії «БАЙЛІКАН ЛІМІТЕД» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «ТІ-ІНВЕСТ» (м. Київ, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл фізичним особам – громадянам України на набуття разом з фізичною особою – громадянином України опосередкованого спільного контролю над компанією «Nemiroff Vodka Limited» (м. Роуд Таун, Тортола, Британські Віргінські Острови).

Надано дозвіл фізичній особі – громадянину України на набуття разом з фізичними особами – громадянами України опосередкованого спільного контролю над компанією «Nemiroff Vodka Limited» (м. Роуд Таун, Тортола, Британські Віргінські Острови).

Надано дозвіл на узгодженні дії у вигляді виконання умов, передбачених статтею 10 Акціонерної угоди між компаніями «Alverstone Trade & Invest Ltd», «Vinson Holdings Limited», «Afaith Investments Limited» та «Nemiroff Vodka Limited» (всі – м. РоудТаун, Тортола, Британські Віргінські Острови) щодо утримання від конкуренції.

Надано дозвіл компаніям «General Electric Company» (м. Бостон, США) [опосередковано через компанію «EFS HamriyahInvestment B.V.» (м. Бреда, Нідерланди)], «Sumitomo Corporation» (м. Токіо, Японія) [опосередковано через компанію «HamriyahDolphin Power LLC» (м. Токіо, Японія)], «Sharjah Asset Management Holding LLC» (Емірат Шарджа, Об’єднані Арабські Емірати) [опосередковано через компанію «Sharjah Osool Energy Investments LLC» (Емірат Шарджа, Об’єднані Арабські Емірати)] та «Shikoku Electric Power Company, Inc.» (м. Такамацу, Японія) [опосередковано через компанію «SEP International Hamriyah B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди)] на створення спільного підприємства «Sharjah Hamriyah Independent Power Company PJSC» (ЕміратШарджа, Об’єднані Арабські Емірати).

Надано дозвіл компаніям «General Electric Company» (м. Бостон, США) [опосередковано через компанію «EFS GlobalEnergy B.V.» (м. Бреда, Нідерланди)], «Sumitomo Corporation» (м. Токіо, Японія) та «Shikoku Electric PowerCompany, Inc.» (м.Такамацу, Японія) [опосередковано через компанію «SEP International Netherlands B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди)] на створення спільного підприємства «Sharjah Hamriyah O&M Company Ltd.» (Емірат Шарджа, Об’єднані Арабські Емірати).

Надано дозвіл компанії «Peabody Energy Corporation» (м. Сент-Луїс, США) на придбання активів у вигляді єдиного майнового комплексу – шахти Shoal Creek Mine.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Міністерства інфраструктури України щодо забезпечення безпечної експлуатації та безперебійного пропуску суден через судноплавні шлюзи та підтримки експлуатаційно-безпечного стану судноплавних шлюзів.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу, яка буде надана Управлінням економіки Криворізької міської ради у вигляді субсидій та поточних трансфертів.

Оштрафовано ТОВ «МАСТЕР-АВІА» на 1 801 406 грн. та КП «Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) на 681 019 грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо зменшення відрахування частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради щодо міської цільової програми розвитку територіальної підсистеми єдиної державної системи вільного захисту міста Києва на 2017-2019 роки.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Соледарської міської ради, у формі відшкодування витрат на утримання та обслуговування об’єктів благоустрою, що є власністю Соледарської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2019 роки.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Головного управління житлово-комунального господарства міської ради міста Кропивницького щодо відшкодування вартості спожитої електроенергії для зовнішнього освітлення вулиць міста.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради щодо підтримки комунальних некомерційних підприємств (закладів охорони здоров’я) міста Тернополя.

Надано дозвіл ТОВ «НОВООДЕСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР» (м. Нова Одеса, Миколаївська обл.) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, які належали ВАТ «НОВООДЕСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО» (м. Нова Одеса, Миколаївська обл.), призначені для надання послуг з приймання, зберігання та первинної обробки зерна, та знаходяться за адресою: Миколаївська обл., м. Нова Одеса, вул. Решетєєва, буд.79.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Рівненської міської ради щодо встановлення ставки єдиного податку для платників І та ІІ групи на території міста Рівного.

Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Рівненської міської ради щодо встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території міста Рівного.

Надано дозвіл компанії «Albacon Ventures Limited» (м. Нікосія, Республіка Кіпр) на придбання акцій компанії «Forsa Zero Ltd» (м. Нікосія, Республіка Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Закрито провадження у справі за ознаками вчинення порушення публічним акціонерним товариством «Українська залізниця» законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції Держгеонадрами України у вигляді вчинення антиконкурентних дій органу влади.

Залишено без змін рішення Дніпропетровського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 30.03.2017 № 9/01-14/05-17 у справі  № 32/05-03-4/16.

Прийнято рішення за результатами розгляду справи про державну допомогу Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради щодо визнання підтримки суб’єкта господарювання зазначеної в повідомленні про нову державну допомогу, такою, що не є державною допомогою відповідно до Закону в частині електротранспорту.

Надано рекомендації Міністерству економічного розвитку і торгівлі України щодо розробки та внесення на розгляд Кабінету Міністрів України пропозицій стосовно внесення змін у нормативно-правові акти, які регулюють діяльність сфери курортів та туризму.

 

  • Оштрафовано ТОВ «Гіпохлорсервіс» на 109500 грн. і ТОВ «Компанія «Хлортехвод» на 109 500 грн. за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результату аукціону під час проведення комунальним підприємством «Чернівціводоканал» допорогової процедури закупівлі гіпохлоритунатрію марки А.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ «ДІЄСА» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання споживчим товариством «Домашній хліб» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання фермерським господарством «Україна» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ «ТД «Аванта» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання приватним підприємством ВФ «ЕМАЛЬ» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання фермерським господарством «Миколай» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ «КорадоканнінгІнкорпорейтед» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання приватним підприємством «Еко-Молпродукт» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання приватним підприємством «Слов’янська кондитерська фабрика «Валенсія» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ виробничо-торгівельна компанія «Еколайн» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ТОВ «НВП «Ірком-ЕКТ» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Надано рекомендації за результатами проведення Комітетом дослідження щодо дотримання ПрАТ «Щорський завод продтоварів» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
  • Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Управління туризму Департаменту розвитку Львівської міської ради щодо надання фінансової підтримки Львівському комунальному підприємству «Центр розвитку туризму м. Львова» на відшкодування витрат, пов’язаних зі статутною діяльністю підприємства.
  • Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту комунального господарства Харківської міської ради щодо забезпечення функціонування систем водопостачання та водовідведення.
  • Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту комунального господарства Харківської міської ради щодо придбання намогильних споруд та їх монтаж на місцях поховання захисників України, загиблих (померлих) під час проведення антитерористичної операції, благоустрою прилеглих територій.
  • Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Департаменту комунального господарства виконавчого комітету Харківської міської ради щодо надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Ритуал».

 

Додати коментар

Користувач:
email:





Фінансові ризики –
Щоденні випробування
Для інвесторів

- Fin.Org.UA

Новини

00:00 - Новини від Міністерства енергетики України
23:42 - Україна може перемогти у війні, але потрібна передбачувана ритмічна підтримка: Сергій Марченко під час круглого столу міністрів на підтримку України у рамках Весняних зборів СБ та МВФ
23:17 - Денис Шмигаль взяв участь у круглому столі міністерського рівня в межах Spring Meetings
22:24 - Ірина Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
22:10 - Олександр Кубраков під час зустрічі з американським бізнесом: залучення міжнародного приватного сектору сприятиме обороноздатності та економічній стійкості України
22:03 - Ігор Клименко на Сумщині відзначив героїв МВС - нацгвардійців, поліцейських, прикордонників і рятувальників
21:00 - Новини 17 квітня: прогноз по урожаю-2024, споживання електроенергії росте через похолодання
20:50 - Різке похолодання може призвести до дефіциту електроенергії 18 квітня – Yasno
20:30 - Україна наступного тижня отримає другий транш макрофіну на 1,5 мільярда євро – Єврокомісія
20:22 - Форум партнерства США - Україна: Керівництво Мінфіну розповіло про заходи, які реалізує Уряд для залучення іноземних інвестицій
20:22 - Виробників товарів оборонного призначення просять обмежити доступ до службової інформації
19:50 - Споживання електроенергії зросло на 7%: "Укренерго" знову закликає економити
19:37 - Допомога енергосектору і підготовка до наступної зими: зустріч Германа Галущенка і Посла Японії в Україні Мацуди Кунінорі
19:32 - Матвій Бідний: російські спортсмени — це агенти гібридного впливу
19:30 - МОЗ та ВООЗ провели робочу зустріч з питань готовності медзакладів до реагування на надзвичайні ситуації
19:25 - Ціни на пшеницю у США різко впали: причина
19:06 - Денис Шмигаль під час Форуму партнерства США-Україна закликав американський бізнес інвестувати в українську економіку
19:00 - Сили оборони отримали 2 тисячі засобів РЕБ, створених українськими розробниками
18:56 - Допомога енергосектору і підготовка до наступної зими: зустріч Германа Галущенка і Посла Японії в Україні Мацуди Кунінорі
18:50 - Фонд гарантування вкладів виставив на торги міжгалузевий пул активів трьох банків
18:25 - Привал доллара после подъема
18:15 - московія атакувала супутникове мовлення України: десятки телеканалів зазнали проблем
17:55 - Суд ще на 2 місяці продовжив арешт експрезидента "Мотор Січі" Богуслаєва
17:45 - Підсумки торгів цінними паперами на Українській біржі за 17.04.2024
17:21 - Мінветеранів: Посилюємо співпрацю із Представництвом НАТО в Україні у реалізації нової ветеранської політики
17:20 - Випуск катастрофічних облігацій та ILS у 1К 2024 зріс на 30% до $4,23 млрд
17:19 - Урожай-2024 буде на 8 мільйонів тонн меншим за попередній – перший прогноз від Мінагрополітики
16:58 - "Конверти" від ПриватБанку: фінустанова запустила сервіс для збору донатів
16:45 - Apple розглядає можливість виробництва гаджетів в Індонезії
16:33 - Нідерланди остаточно закриють одне з найбільших родовищ газу у Європі


Більше новин

ВалютаКурс
Австралійський долар25.4117
Канадський долар28.6351
Юань Женьміньбі5.4629
Чеська крона1.6669
Данська крона5.6366
Гонконгівський долар5.0496
Форинт0.106948
Індійська рупія0.47333
Рупія0.002438
Новий ізраїльський шекель10.4836
Єна0.25574
Теньге0.088192
Вона0.028531
Мексиканське песо2.3261
Молдовський лей2.2129
Новозеландський долар23.3632
Норвезька крона3.5995
московський рубль0.42002
Сінгапурський долар29.0197
Ренд2.0752
Шведська крона3.6055
Швейцарський франк43.4085
Єгипетський фунт0.8143
Фунт стерлінгів49.2613
Долар США39.5451
Білоруський рубль14.3738
Азербайджанський манат23.2591
Румунський лей8.4518
Турецька ліра1.2156
СПЗ (спеціальні права запозичення)52.0118
Болгарський лев21.5013
Євро42.0562
Злотий9.6614
Алжирський динар0.29133
Така0.35452
Вірменський драм0.099159
Домініканське песо0.66115
Іранський ріал0.00092851
Іракський динар0.029769
Сом0.43587
Ліванський фунт0.000436
Лівійський динар8.0586
Малайзійський ринггіт8.2657
Марокканський дирхам3.8465
Пакистанська рупія0.14042
Саудівський ріял10.3982
Донг0.0015718
Бат1.07729
Дирхам ОАЕ10.6188
Туніський динар12.4776
Узбецький сум0.0030882
Новий тайванський долар1.221
Туркменський новий манат11.1421
Сербський динар0.36025
Сомоні3.561
Ларі14.9113
Бразильський реал7.2282
Золото94414.32
Срібло1126.37
Платина38038.04
Паладій40721.57

Курси валют, встановлені НБУ на 18.04.2024

ТікерOpenMaxMinCloseVolume
2262861041.051041.051041.051041.05416420.00
227763994.66994.66994.66994.66238718.40
BAVL0.250.250.230.2396000.00
CRSR061018.411018.411018.411018.411018.41
FSTF021014.051014.051014.051014.051014.05
UTLM0.05990.05990.05990.0599599.00
XS121416000160001600016000160000.00

Дані за 17.04.2024