Повідомлення про проведення загальних зборів ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО

19.03.2018 17:53 | Fin.Org.UA

Дата розміщення:  19.03.2018 17:41:53
Дата проведення загальних зборів:   19.04.2018
Термінове повідомлення:  Ні
Назва повідомлення:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:  ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО"
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента: 
Місцезнаходження емітента:  49107, м. Дніпро, шосе Запорізьке,22
Регіон емітента:  1210136600
Номер телефону керівника емітента:  (056)776-82-17
Електронна поштова адреса: 
Текст повідомлення: 

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО»

Місцезнаходження: 49107, Україна, м. Дніпро, шосе Запорізьке, 22

ідентифікаційний код юридичної особи 23359034

 (далі також «Товариство» або ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО»)

повідомляє про те, що 19 квітня 2018 року о 16 год. 00 хв. за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, шосе Запорізьке, 20-А (актова зала ДНІПРОПЕТРОВСЬКИХ МАГІСТРАЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ ДП НЕК «УКРЕНЕРГО»)

відбудуться річні Загальні збори Товариства.

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО (перелік питань разом з проектом рішень (крім кумулятивного голосування) щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного):

1.

Обрання Лічильної комісії річних Загальних зборів Товариства. Затвердження регламенту роботи річних Загальних зборів Товариства.

1.1. Обрати Лічильну комісію річних Загальних зборів Товариства у такому складі:

Голова Лічильної комісії - Кравець Олена Миколаївна;

Члени Лічильної комісії: Моргун Ігор Миколайович, Кірсанова Ольга Михайлівна.

1.2. Затвердити регламент роботи річних Загальних зборів Товариства (додається).

2.

Звіт Виконавчого органу Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік.

2.1. Затвердити звіт Виконавчого органу Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік (додається).

3.

Звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік.

3.1. Затвердити звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік (додається)

4.

Звіт та висновки Ревізійної комісії Товариства за 2017 рік.

4.1. Затвердити Звіт Ревізійної комісії Товариства про результати перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік та висновки Ревізійної комісії стосовно фінансової звітності Товариства за 2017 рік (додаються).

5.

Затвердження річної фінансової звітності Товариства за 2017 рік.

5.1. Затвердити річну фінансову звітність Товариства за 2017 рік (додається).

6.

Розподіл прибутку (покриття збитків) за підсумками роботи Товариства у 2017 році. Нарахування та виплата частини прибутку (дивідендів) за підсумками роботи Товариства у 2017 році.

  1. Чистий прибуток, отриманий за підсумками роботи Товариства у 2017 році, залишається нерозподіленим (для виконання статутних цілей).
  2. Нарахування та виплату частини прибутку (дивідендів) за підсумками роботи Товариства у 2017 році не здійснювати.

7.

Зміна типу, найменування та місцезнаходження Товариства.

7.1. Відповідно до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів» від 16.11.2017 № 2210-VIII змінити тип Товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство.

7.2. Визначити повне найменування Товариства:

українською мовою - АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

російською мовою - АКЦИОНЕРНОЕ ОБЩЕСТВО «ДТЭК ДНЕПРОВСКИЕ ЭЛЕКТРОСЕТИ»;

англійською мовою - DTEK DNIPRO GRIDS JOINT-STOCK COMPANY.

7.3. Визначити скорочене найменування Товариства:

українською мовою - АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

російською мовою - АО «ДТЭК ДНЕПРОВСКИЕ ЭЛЕКТРОСЕТИ»;

англійською мовою - DTEK DNIPRO GRIDS JSC.

7.4. Визначити місцезнаходженням Товариства: 49107, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, шосе Запорізьке, будинок 22.

7.5. Уповноважити Виконавчий орган Товариства самостійно або доручивши це іншим особам у порядку, встановленому чинним законодавством України, здійснити дії та вжити всіх інших необхідних заходів, пов’язаних зі зміною типу, найменування та місцезнаходження Товариства.

8.

Внесення змін до Статуту Товариства.

8.1. Внести та затвердити зміни до Статуту Товариства, шляхом викладення його у новій редакції.

8.2. Встановити, що нова редакція Статуту Товариства набуває чинності для Товариства, його акціонерів та посадових осіб з моменту прийняття цього рішення Загальними зборами Товариства, а для третіх осіб – з моменту її державної реєстрації.

8.3. Доручити Голові та Секретарю цих Загальних зборів Товариства підписати нову редакцію Статуту Товариства, яка затверджена цими Загальними зборами Товариства.

8.4. Внести зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо відомостей про засновників (учасників) юридичної особи та відомостей про центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить частка держави у статутному капіталі юридичної особи.

8.5. Уповноважити Виконавчий орган Товариства забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту Товариства та інших змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, затверджених цими Загальними зборами Товариства, самостійно або доручивши це іншим особам у порядку, встановленому чинним законодавством України.

9.

Про ліквідацію Ревізійної комісії Товариства.

9.1. Ліквідувати Ревізійну комісію Товариства.

10.

Про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

10. 1. Припинити повноваження членів Наглядової ради Товариства у повному складі, а саме:

- Гелюха Івана Миколайовича, який представляє інтереси акціонера Товариства -  DTEK ENERGY B.V. (з обмеженням повноважень);

- Маслова Ігоря Олександровича, який представляє інтереси акціонера Товариства - DTEK ENERGY B.V. (з обмеженням повноважень).

11.

Про обрання членів Наглядової ради Товариства.

Обрання членів Наглядової ради Товариства буде відбуватися шляхом кумулятивного голосування відповідно до наданих акціонерами кандидатур.

12.

Затвердження умов договорів, що укладаються із членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди та призначення особи, уповноваженої на підписання договорів із членами Наглядової ради Товариства від імені Товариства.

12.1. Затвердити умови цивільно-правових договорів, що укладаються із членами Наглядової ради Товариства (додаються) та встановити, що зазначені цивільно-правові договори є безоплатними.

12.2. Уповноважити Голову Загальних зборів Товариства укласти та підписати від імені Товариства цивільно-правові договори із членами Наглядової ради Товариства.

13.

Про попереднє надання згоди на вчинення Товариством значних правочинів.

  1. Попередньо схвалити вчинення Товариством протягом одного року з дня проведення цих Загальних зборів Товариства значних правочинів, вчинення яких Статутом Товариства віднесено до компетенції Загальних зборів Товариства та предметом яких є розміщення Товариством тимчасово вільних коштів, у разі їх виникнення, на відповідних депозитних рахунках у банківських установах, окрім ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 14282829), на загальну граничну суму одночасно не більше 100 000 000 (ста мільйонів) доларів США або еквівалента цієї суми у будь-якій валюті, визначеного за офіційним курсом Національного банку України на дату вчинення відповідного правочину
  2. Встановити, що Товариство має право вчиняти передбачені пунктом 13.1 правочини, щодо яких Загальними зборами Товариства прийнято рішення про їх попереднє схвалення, тільки за умови прийняття Наглядовою радою Товариства рішення про надання дозволу на вчинення правочинів, вказаних у пункті 13.1, за винятком випадків, коли такий дозвіл був наданий Наглядовою радою Товариства до дати проведення цих Загальних зборів Товариства.
  3. Встановити, що вартість правочинів, рішення щодо вчинення яких приймаються Виконавчим органом Товариства та/або Наглядовою радою Товариства в межах своєї компетенції, встановленої Статутом  Товариства, не включається до граничної сукупної вартості правочинів, передбачених пунктом 13.1.
  4. Встановити, що до розрахунку граничної сукупної вартості правочинів, передбачених пунктом 13.1, включаються суми таких правочинів з урахуванням змін та/або доповнень, що внесені до них відповідними акцесорними (додатковими) правочинами (договорами про внесення змін, додатковими угодами тощо).

14.

Про попереднє надання згоди на вчинення Товариством правочинів, щодо яких є заінтересованість.

 

  1. Попередньо схвалити вчинення Товариством в ході звичайної поточної господарської діяльності протягом одного року з дня проведення цих Загальних зборів Товариства наступних правочинів, щодо яких є заінтересованість, вчинення яких Статутом Товариства віднесено до компетенції Загальних зборів Товариства та предметом яких є
  1. надання Товариством поворотної безпроцентної фінансової допомоги та /або поворотної процентної фінансової допомоги на загальну граничну суму неповерненої заборгованості за всіма такими правочинами одночасно не більше 2 000 000 000 (двох мільярдів) доларів США або еквівалента цієї суми у будь-якій валюті, визначеного за офіційним курсом Національного банку України на дату вчинення правочину, компанії DTEK B.V. або іншим юридичним особам, в яких DTEK B.V. прямо або опосередковано є власником акцій та∕або інших корпоративних прав, та які включені до переліку Активів DTEK B.V. або переліку Контрольованих активів DTEK B.V., затверджених Загальними зборами акціонерів DTEK B.V.;
  2. отримання Товариством поворотної безпроцентної фінансової допомоги, та/або поворотної процентної фінансової допомоги та/або безповоротної фінансової допомоги на загальну граничну суму неповерненої заборгованості за всіма такими правочинами одночасно не більше 2 000 000 000 (двох мільярдів) доларів США або еквівалента цієї суми у будь-якій валюті, визначеного за офіційним курсом Національного банку України на дату вчинення правочину, від компанії DTEK B.V. або інших юридичних осіб, в яких DTEK B.V. прямо або опосередковано є власником акцій та∕або інших корпоративних прав, та які включені до переліку Активів DTEK B.V. або переліку Контрольованих активів DTEK B.V., затверджених Загальними зборами акціонерів DTEK B.V.;
  3. розміщення Товариством тимчасово вільних коштів, у разі їх виникнення, на відповідних депозитних рахунках у ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (ідентифікаційний код юридичної особи 14282829) на загальну граничну суму одночасно не більше 100 000 000 (ста мільйонів) доларів США або еквівалента цієї суми у будь-якій валюті, визначеного за офіційним курсом Національного банку України на дату вчинення відповідного правочину.
    1. Встановити, що вартість правочинів, рішення щодо вчинення яких приймаються Виконавчим органом Товариства та/або Наглядовою радою Товариства в межах своєї компетенції, встановленої Статутом  Товариства, не включається до граничної сукупної вартості правочинів, передбачених пунктом 14.1.
    2. Встановити, що за рішенням Виконавчого органу Товариства Товариство має право вчиняти правочини, передбачені пунктом 14.1, щодо яких Загальними зборами Товариства прийнято рішення про їх попереднє схвалення, без отримання додаткового погодження Наглядової ради Товариства.

Перелік акціонерів ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО», які мають право на участь у річних Загальних зборах Товариства, призначених на 19 квітня 2018 року, складається станом на 24 годину 13 квітня 2018 року.

Дата складання переліку акціонерів ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» для здійснення персонального повідомлення про проведення 19 квітня 2018 року річних Загальних зборів Товариства – 01 березня 2018 року.   

Реєстрація учасників річних Загальних зборів Товариства буде здійснюватися Реєстраційною комісією ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» 19 квітня 2018 року з 15 год. 00 хв. до 15 год. 30 хв. за місцем проведення річних Загальних зборів Товариства: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, шосе Запорізьке, 20-А (актова зала ДНІПРОПЕТРОВСЬКИХ МАГІСТРАЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ ДП НЕК «УКРЕНЕРГО»).

Для реєстрації для участі в зборах акціонерам Товариства необхідно мати при собі паспорт, представникам акціонерів - паспорт і довіреність, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства України.

Порядок участі та голосування на Загальних зборах Товариства за довіреністю відбувається відповідно до ст. 39 Закону України «Про акціонерні товариства» та Статуту Товариства.

Права, надані акціонерам відповідно до вимог статті 36 Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення Загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: акціонери Товариства та їх повноважні представники можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного річних Загальних зборів Товариства, за адресою: м. Дніпро, шосе Запорізьке, 22, каб. 501 у робочі дні з 09:00 до 16:00 (перерва з 12:00 до 13:00). У день проведення річних Загальних зборів Товариства ознайомитися з документами можна за місцем проведення річних Загальних зборів Товариства. Посадова особа ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО», відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Генеральний директор Товариства Кухтій В.Ю., тел. (056) 373-52-46,  (044) 455-71-94.

Для ознайомлення з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного річних Загальних зборів Товариства, акціонер або його повноважний представник за відповідною довіреністю має звернутися за адресою: м. Дніпро, шосе Запорізьке, 22, каб. 501 у робочі дні з 09:00 до 16:00 (перерва з 12 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв.) із письмовою заявою на ім’я Генерального директора Товариства.

На письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до порядку денного Загальних зборів, Товариство надає письмову відповідь акціонеру протягом 10 днів з моменту отримання запитання, але в будь-якому випадку до початку Загальних зборів. На письмові запитання акціонерів однакового змісту Товариство може надати одну загальну відповідь, яка повинна бути доступна акціонерам для ознайомлення в день проведення Загальних зборів перед початком роботи скликаних Загальних зборів за місцем проведення Загальних зборів.

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів Товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів в порядку, передбаченому ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства» та Статутом Товариства.

Загальна кількість акцій Товариства складає 5 991 617 шт., загальна кількість голосуючих акцій Товариства станом на дату складення переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних зборів Товариства, складає 5 961 943 шт.

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до порядку денного річних Загальних зборів Товариства, а також інша інформація відповідно до ч. 4 ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства»: http://www.doe.com.ua.

За інформацією звертатися за телефоном: (056) 373-52-46,  (044) 455-71-94. 

 

 

Основні показники фінансово – господарської діяльності

ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО» (тис.грн.)

Найменування показника

Період

звітний

2017 рік

попередній

2016 рік

Усього активів

7 269 961

5 520 445

Основні засоби (за залишковою вартістю)

4 897 484

2 822 999

Запаси

64 675

57 603

Сумарна дебіторська заборгованість

1 377 183

1 363 611

Гроші та їх еквіваленти

409 835

873 927

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

1 499 604

1 500 554

Власний капітал

3 944 071

2 344 433

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

59 916

59 916

Довгострокові зобов’язання і забезпечення

406 749

199 425

Поточні зобов’язання і забезпечення

2 860 879

2 733 965

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

34 872

471 159

Середньорічна кількість акцій (шт.)

5 991 617

5 991 617

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

5,82

78,64

 

Наглядова рада ПАТ «ДТЕК ДНІПРООБЛЕНЕРГО».

 

Повідомлення про проведення річних Загальних зборів акціонерів опубліковано в офіційному виданні НКЦПФР «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» № 53 від 19 березня 2018 року.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні    
Найменування посади Генеральний директор   Кухтій В.Ю.
    (підпис) (ініціали та прізвище керівника)
  М.П.   19.03.2018
      (дата)

Додати коментар

Користувач:
email:





A debt crisis looms,
Europeans seek to stay afloat,
Bailouts all around.

- Fin.Org.UA

Новини

20:35 - Ситуація в енергосистемі. Оперативна інформація на 19:00
20:15 - Apple вимагає від Telegram заблокувати низку каналів для користувачів з українськими SIM-картками
20:08 - Банки готові збільшити кредитування бізнесу та населення – НБУ
20:02 - Найдорожча технокомпанія Європи ASML офційно змінила гендиректора
19:29 - Три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів в Україні – дослідження
19:17 - Патроне став віцепрезидентом ЄБРР. Хто очолив банк по Україні та Молдові
18:48 - Литва майже припинила імпорт зерна з московії та Білорусі
18:47 - Mercedes-Benz презентувала електричний G-Wagen
18:23 - Туреччина наростила закупівлі російської нафти до історичного рекорду
18:21 - Оновлено порядок здійснення безвиїзного нагляду та виїзних перевірок  фінансових установ з питань фінансового моніторингу, валютного та санкційного законодавства
18:10 - Байден підписав закон з 61 млрд доларів на підтримку України
18:07 - У Харкові запровадили нові проєкти для підтримки місцевого бізнесу
17:45 - Підсумки торгів цінними паперами на Українській біржі за 24.04.2024
17:18 - Україна підписала Меморандуми про взаємне визнання Дипломів / Свідоцтв фахівця моряків з Португалією та Грузією
17:04 - Мазепа про свою справу: проблема в "сірих зонах" законів, а не в вертикалі Зеленського
17:00 - Офіс генпрокурора після аудиту закрив п'яту частину справ проти бізнесу
16:47 - Boeing звітує про падіння доходів через скорочення поставок
16:35 - Центр розмінування ДССТ отримав 10 позашляховиків, закуплених німецькими партнерами за ініціативи Мінекономіки
16:31 - Автобуси тепер можуть обирати в "єЧерзі" час перетину кордону з Молдовою
16:24 - Держаудитслужба розпочала аудит Науково-дослідного інституту вогнетривів
16:14 - Мінветеранів обговорило з представниками ОВА та територіальних громад законопроєкт щодо засад ветеранської політики
16:06 - ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району Києва
15:48 - Банкіри очікують зниження Нацбанком облікової ставки до 14%
15:48 - Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:43 - Мін’юст: Урядовий законопроект про звернення ухвалений в першому читанні
15:30 - Курси валют, встановлені НБУ на 25.04.2024
15:27 - Як заробити на землі, маючи 1000 грн
15:27 - Данія – Україна: працюємо над розширенням співпраці з бізнесом у сферах експортної логістики, відновлення критичної інфраструктури та розвитком децентралізованої енергетики
15:25 - Енергетики обмежуватимуть ввечері енергопостачання для промисловості в усіх регіонах
15:22 - Ратифікація Угоди з Великою Британією про цифрову торгівлю сприятиме поглибленню участі України у глобальній економіці, - Юлія Свириденко


Більше новин

ВалютаКурс
Австралійський долар25.6704
Канадський долар28.8388
Юань Женьміньбі5.4473
Чеська крона1.6715
Данська крона5.6565
Гонконгівський долар5.0393
Форинт0.107269
Індійська рупія0.47372
Рупія0.0024433
Новий ізраїльський шекель10.4525
Єна0.25477
Теньге0.08896
Вона0.028811
Мексиканське песо2.3308
Молдовський лей2.2073
Новозеландський долар23.4185
Норвезька крона3.5966
московський рубль0.42673
Сінгапурський долар28.9955
Ренд2.057
Шведська крона3.6294
Швейцарський франк43.1667
Єгипетський фунт0.824
Фунт стерлінгів49.075
Долар США39.4716
Білоруський рубль14.347
Азербайджанський манат23.2159
Румунський лей8.4785
Турецька ліра1.2137
СПЗ (спеціальні права запозичення)51.9715
Болгарський лев21.5692
Євро42.1833
Злотий9.7656
Алжирський динар0.29133
Така0.35452
Вірменський драм0.099159
Домініканське песо0.66115
Іранський ріал0.00092851
Іракський динар0.029769
Сом0.43587
Ліванський фунт0.000436
Лівійський динар8.0586
Малайзійський ринггіт8.2657
Марокканський дирхам3.8465
Пакистанська рупія0.14042
Саудівський ріял10.3982
Донг0.0015718
Бат1.07729
Дирхам ОАЕ10.6188
Туніський динар12.4776
Узбецький сум0.0030882
Новий тайванський долар1.221
Туркменський новий манат11.1421
Сербський динар0.36025
Сомоні3.561
Ларі14.9113
Бразильський реал7.2282
Золото91400.04
Срібло1070.47
Платина36045.86
Паладій40324.58

Курси валют, встановлені НБУ на 25.04.2024

ТікерOpenMaxMinCloseVolume
2262861043.871043.871043.871043.872233881.80
2280431077.331077.331077.331077.33104501.01
2289101069.981069.981069.981069.9853499.00
229025983.59983.59983.59983.591827510.22
229470919.34919.34919.34919.34367736.00
2302621055.81055.81055.81055.8221718.00
CRSR061023.781023.781023.781023.785118.90
FSTF021014.051014.051014.051014.051014.05
USGK78454545454545454522725000.00
XS12141600016000160001600016000.00

Дані за 24.04.2024