Повідомлення про проведення загальних зборів Херсонобленерго

16.03.2018 15:37 | Fin.Org.UA

Дата розміщення:  16.03.2018 10:25:41
Дата проведення загальних зборів:   19.04.2018
Термінове повідомлення:  Ні
Назва повідомлення:  Повідомлення про проведення загальних зборів ПрАТ "ЕК "Херсонобленерго"
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:  ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ "ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО"
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента: 
Місцезнаходження емітента:  73000, м. Херсон, вул. Пестеля, 5
Регіон емітента:  6510136900
Номер телефону керівника емітента:  (0552)26-45-14
Електронна поштова адреса: 
Текст повідомлення: 

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ  «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО»

(далі за текстом – ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» або «Товариство»),

місцезнаходження якого: Україна,73000, м. Херсон, вул. Пестеля, буд. 5

Повідомляє акціонерів про скликання річних Загальних зборів акціонерів ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» (надалі – «Загальні збори»), що відбудуться 19 квітня 2018 року о 10 годині 00 хвилин за адресою: Україна, 73000, м. Херсон, вул. Пестеля, буд. 5, поверх 5, зала селекторних нарад.

Реєстрація акціонерів буде здійснюватися у день проведення Загальних зборів акціонерів з 09 години 00 хвилин до 09 години 45 хвилин за адресою: Україна, 73000, м. Херсон, вул. Пестеля, буд. 5, поверх 5, зала селекторних нарад.

Перелік акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах акціонерів ПрАТ «ЕК «Херсонобленерго», буде складено станом на 24 годину 15 квітня 2018 року.

Проект порядку денного та проекти рішень з питань порядку денного

1. Обрання членів лічильної комісії Загальних зборів акціонерів ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» (далі – Товариство), припинення повноважень членів лічильної комісії.

Проект рішення:

1.    Обрати лічильну комісію у складі: голова лічильної комісії – Дергільов Юрій Іванович, члени лічильної комісії: Ванюшкіна Марина Сергіївна, Степаненко Олена Миколаївна, Лебідь Микола Сергійович.

2.    Припинити повноваження лічильної комісії у складі: голова лічильної комісії – Дергільов Юрій Іванович, члени лічильної комісії: Ванюшкіна Марина Сергіївна, Степаненко Олена Миколаївна, Лебідь Микола Сергійович з моменту закриття даних Загальних зборів акціонерів Товариства.

  1. Про порядок проведення Загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення:

1. Підтвердити повноваження голови Загальних зборів акціонерів – Резніка Анатолія Павловича, та секретаря Загальних зборів акціонерів – Каленіченко Олену Леонідівну, уповноважених рішенням Наглядової ради Товариства (протокол від 26.02.2018 р.).

2. Для проведення Загальних зборів акціонерів встановити наступний регламент:

  • для доповіді по питанню «Звіт Правління про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління Товариства» – до 20 хвилин;
  • для доповіді по усіх питаннях порядку денного – до 10 хвилин;
  • усі питання до доповідачів надаються у письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера та кількості належних йому акцій;
  • відповіді по запитаннях – до 10 хвилин.

3. Прийняття рішення з питання оголошення перерви у ході Загальних зборів акціонерів та зміни черговості розгляду питань порядку денного відбувається Загальними зборами акціонерів у відповідності до вимог чинного законодавства, шляхом підняття мандатів.

  1. Звіт Правління про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління Товариства.

Проект рішення:

Звіт Правління про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік затвердити.

  1. Звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради Товариства.

Проект рішення:

Звіт Наглядової ради Товариства за 2017 рік затвердити.

  1. Звіт Ревізійної комісії Товариства за 2017 рік. Затвердження звіту та висновків Ревізійної комісії Товариства та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії Товариства.

Проект рішення:

Звіт Ревізійної комісії Товариства про проведену роботу в 2017 році та висновок Ревізійної комісії щодо річного звіту та балансу Товариства за 2017 рік затвердити.

  1. Затвердження річного звіту Товариства за 2017 рік.

Проект рішення:

Затвердити річний звіт Товариства за 2017 рік (в т.ч. баланс, звіт про фінансові результати, звіт про власний капітал, звіт про рух грошових коштів, примітки до звіту).

  1. Розподіл прибутку та збитків Товариства.

Проект рішення:

Чистий прибуток, отриманий за результатами діяльності Товариства у 2017 році, направити:

- 5% – на формування резервного капіталу;

- 95% – на накопичення нерозподіленого прибутку.

  1. Затвердження розміру річних дивідендів Товариства.

Проект рішення:

У зв’язку з розподілом 100% чистого прибутку, отриманого за результатами діяльності Товариства у 2017 році, на накопичення нерозподіленого прибутку та на формування резервного капіталу, розмір річних дивідендів не затверджувати.

  1. Про внесення змін до статуту Товариства.

Проект рішення:

1. Внести зміни до Статуту ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», виклавши його в новій редакції, в тому числі змінити найменування Товариства з ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО».

2. Затвердити нову редакцію Статуту АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО».

3. Доручити Голові Правління Товариства підписати нову редакцію Статуту АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» та здійснити всі необхідні дії для державної реєстрації нової редакції Статуту АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» з правом передоручення.

  1. Про внесення змін до внутрішніх положень Товариства.

Проект рішення:

1. Внести зміни до Положення про Загальні збори акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», Положення про Наглядову раду ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», Положення про Правління ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» та Положення про Ревізійну комісію ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», виклавши їх в новій редакції.

2. Затвердити нові редакції Положення про Загальні збори акціонерів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», Положення про Наглядову раду АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», Положення про Правління АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» та Положення про Ревізійну комісію АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» та ввести в дію з моменту державної реєстрації нової редакції Статуту АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО».

3. Доручити Голові Правління Товариства підписати нові редакції Положення про Загальні збори акціонерів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», Положення про Наглядову раду АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», Положення про Правління АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» та Положення про Ревізійну комісію АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО».

  1. Про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

Проект рішення:

Припинити повноваження членів Наглядової ради Товариства у повному складі.

  1. Обрання членів Наглядової ради Товариства.

Обрати членами Наглядової ради Товариства:

1) Лавренка Миколу Миколайовича;

2) Судака Ігоря Олександровича;

3) Коваленка Сергія Анатолійовича;

4) Соловйова Юрія Юрійовича;

5) Санченка Юрія Миколайовича;

6) Луценка Івана Васильовича;

7) Жежера Анатолія Івановича.

  1. Затвердження умов договорів, що укладатимуться з Головою та членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з Головою та членами Наглядової ради.

Проект рішення:

1. Затвердити умови договорів, що укладатимуться з Головою та членами Наглядової ради Товариства.

2. Розмір винагороди Голові Наглядової ради та членам Наглядової ради Товариства встановити відповідно до договорів, що укладатимуться з Головою та членами Наглядової ради Товариства.

3. Обрати Голову Правління Товариства особою, яка уповноважується на підписання договорів з Головою та членами Наглядової ради Товариства.

  1. Про схвалення/надання згоди на внесення змін в умови договору/договорів, що укладений/укладені з ПАТ «СБЕРБАНК» та/або укладання нових договорів.

Проект рішення:

1.Затвердити укладені між ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» (ЄДРПОУ 05396638) та ПАТ «СБЕРБАНК» (ЄДРПОУ 25959784) договори, а саме:

- Договір про внесення змін № 5 від 27.06.2017р. до Договору застави від 29.03.2012р.;

- Договір про внесення змін № 6 від 27.06.2017р. до Договору поруки від 29.03.2012р.;

- Договір про внесення змін № 9 від 27.06.2017р. до Договору поруки № 16-В/09-П-2 від 26.06.2009р.;

- Додаткова угода № 14 від 27.06.2017р. до Договору про відкриття кредитної лінії № 01-В/11 від 28.01.2011р.

- Додаткова угода № 15 від 22.12.2017р. до Договору про відкриття кредитної лінії № 01-В/11 від 28.01.2011р.

2. Попередньо надати згоду на вчинення значних правочинів, прийняття рішень про вчинення яких віднесено до компетенції Загальних зборів акціонерів та які будуть вчинятись ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» (ЄДРПОУ 05396638) протягом одного року з дати прийняття цього рішення у ході фінансово-господарської діяльності, а саме укладання договорів (вчинення правочинів) щодо встановлення грошових зобов’язань ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» (ЄДРПОУ 05396638) перед ПАТ «СБЕРБАНК» (ЄДРПОУ 25959784) граничною сукупною вартістю кожного зі значних правочинів  до 2 500 млн. грн. (враховуючи всі додаткові угоди, що можуть бути укладені до таких правочинів протягом дії таких правочинів), при обов’язковому попередньому погодженні із Наглядовою радою Товариства.

  1. Про схвалення/надання згоди на внесення змін в умови договору/договорів, що укладений/укладені з ПАТ «Альфа-Банк».

Проект рішення:

1. Попередньо схвалити та надати згоду на внесення будь-яких змін в діючі договори поруки та договір застави, що укладені з ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «АЛЬФА-БАНК».

2. Надати повноваження Наглядовій раді ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» визначати істотні умови Додаткових угод до договорів поруки та договору застави.

3. Уповноважити Голову Правління або уповноважену ним особу визначати та змінювати решту умов Додаткових угод до діючих договорів поруки та договору застави та підписати пов’язані з цими змінами всі додаткові угоди до них, що будуть укладатися у майбутньому.

  1. Про схвалення/надання згоди на внесення змін в умови договору/договорів, що укладений/укладені з АТ «ОЩАДБАНК» та укладення нових договорів.

Проект рішення:

1.  Схвалити укладені між Товариством та АТ «ОЩАДБАНК» станом на дату цих Зборів договори, а саме:

1.1.      Договір кредитної лінії №К-298 від 31.07.2014р. (далі – Кредитний договір);

1.2.      Додатковий договір №1 від  22.12.2016р. до Договору кредитної лінії №К-298 від 31.07.2014р.;

1.3.      Додатковий договір №2 від  28.07.2017р. до Договору кредитної лінії №К-298 від 31.07.2014р.;

1.4.      Договір застави майнових прав №б/н від 31.07.2014р.;

1.5.      Додатковий договір №1 від  28.07.2017р. до Договору застави майнових прав №б/н від 31.07.2014р.;

1.6.      Договір поруки №1120/31/2-6 від 03.11.2017р., укладений між АТ «Ощадбанк», Товариством та ПрАТ «КИЇВОБЛЕНЕРГО»;

1.7.      Договір поруки №1120/31/2-4 від 03.11.2017р., укладений між АТ «Ощадбанк», Товариством та ПрАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

1.8.      Договір поруки №1120/31/2-2 від 03.11.2017р., укладений між АТ «Ощадбанк», Товариством та ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

1.9.      Договір поруки №1120/31/2-3 від 03.11.2017р., укладений між АТ «Ощадбанк», Товариством та ПрАТ «ЕК «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

1.10.    Договір поруки №1120/31/2-5 від 03.11.2017р., укладений між АТ «Ощадбанк», Товариством та ПАТ «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО».

2. Надати попередню згоду на внесення будь-яких змін, протягом одного року з дати прийняття такого рішення, до умов Кредитного договору, в тому числі таких, внаслідок яких відбудеться збільшення обсягу відповідальності Товариства, зокрема, але не виключно: будь-які зміни до Кредитного договору, в тому числі, внаслідок яких збільшується строк дії користування кредитними коштами, збільшується розмір частини (траншу) кредитної лінії, строк користування частиною (траншем)  кредитних коштів та/або розмір процентів за користування кредитними коштами/траншем, та/або комісійних винагород, та/або неустойки (пені, штрафів), та/або будь-яких інших платежів, які Товариство згідно з Кредитним договором повинно сплачувати Банку, і погодитися з тим, що такі зміни не є підставою для припинення зобов’язань Товариства та не потребують додаткових рішень загальних зборів акціонерів, і встановлені зобов‘язання залишаться чинними протягом строку дії Кредитного договору, з урахуванням будь-яких майбутніх змін обсягу відповідальності Товариства за Кредитним договором.

3. Надати попередню згоду на внесення будь-яких змін, протягом одного року з дати прийняття такого рішення, до умов забезпечення виконання зобов‘язань Товариства за Кредитним договором, зокрема, але не виключно: укладання нових договорів забезпечення щодо передачі в заставу/іпотеку АТ «Ощадбанк» будь-якого майна/майнових прав для забезпечення виконання зобов‘язань за Кредитним договором та внесення змін до Договору застави майнових прав №б/н від 31.07.2014р. в частині зміни переліку договорів, майнові права за якими передані в заставу АТ «Ощадбанк», вартості заставлених майнових прав – прав вимоги за таким договорами.

4. Надати попередню згоду на внесення будь-яких змін, протягом одного року з дати прийняття такого рішення, до умов договорів поруки, що укладені в якості забезпечення виконання зобов’язань Товариства перед АТ «Ощадбанк» за Кредитним договором.

5. Надати попередню згоду на виконання Товариством своїх обов’язків, що виникли (виникнуть) на підставі Кредитного договору з урахуванням усіх майбутніх змін і доповнень, що будуть внесені до Кредитного договору, в тому числі, але не виключно, внаслідок яких змінюються (в т.ч. збільшуються) строки/терміни оплати процентів та/або строки/терміни повернення траншів та/або Кредиту (його частини), та/або строки/терміни/графіки сплати комісійних винагород, та/або встановлюються/змінюються графіки повернення траншів, та/або встановлюються/змінюються зобов’язання, невиконання яких дає АТ «Ощадбанк» право стягнути з Товариства штраф/пеню та/або вимагати дострокового виконання зобов’язань за Кредитним договором та/або збільшується (необмежену кількість разів) строк дії Кредитного договору.

6. Уповноважити Голову Правління або уповноважену ним особу визначати та змінювати решту умов Кредитного договору, Договору застави майнових прав №б/н від 31.07.2014р., договорів поруки та інших договорів забезпечення та підписувати пов‘язані з цими змінами будь-які додаткові договори/ договори про внесення змін, договори застави/іпотеки/додаткові угоди до них, що будуть укладатись Товариством протягом одного року з дати прийняття такого рішення.

  1. Про схвалення та/або вчинення правочинів.

Проект рішення:

1. Попередньо надати згоду на вчинення значних правочинів, прийняття рішень про вчинення яких віднесено до компетенції Загальних зборів акціонерів та які будуть вчинятись Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення у ході фінансово-господарської діяльності, а саме:

- укладення договорів (вчинення правочинів) щодо встановлення грошових зобов’язань особи перед Товариством граничною сукупною вартістю кожного договору (правочину) до 3 000 млн. грн., при обов’язковому попередньому погодженні із Наглядовою радою Товариства;

- укладання договорів (вчинення правочинів) щодо встановлення грошових зобов’язань Товариства перед особою граничною сукупною вартістю кожного договору (правочину) до 3 000 млн. грн., при обов’язковому попередньому погодженні із Наглядовою радою Товариства.

2. Уповноважити Голову Правління Товариства (або особу, яка виконує його обов’язки у разі його тимчасової відсутності або іншу особу, кандидатура якої буде погоджена Наглядовою радою Товариства) на підписання від імені Товариства правочинів в рамках встановленої граничної вартості.

Адреса веб-сайту ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО», на якому розміщена інформація з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформація, зазначена в частині четвертій ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства»  – https://ksoe.com.ua/.

Від дати надіслання цього повідомлення до дати проведення Загальних зборів, акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів та з проектом договору про викуп товариством акцій, за місцезнаходженням ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО»  – м. Херсон, вул. Пестеля, 5, фінансовий відділ (3 поверх), у робочі дні (понеділок - п’ятниця) з 9.00 години до 15.00 години (перерва з 12 години 33 хвилин до 13 години 21 хвилини), а в день проведення Загальних зборів акціонерів – у місці їх проведення.

Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – начальник фінансового відділу Резнік Анатолій Павлович. Телефон для довідок: (0552)-48-02-10.

Відповідно до ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства» кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного Загальних зборів Товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени Наглядової ради Товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропонується на посаду члена наглядової ради - незалежного директора. Пропозиція до проекту порядку денного Загальних зборів подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів Товариства.

Для реєстрації та участі у Загальних зборах, акціонерам необхідно мати паспорт, представникам акціонерів - паспорт та довіреність, оформлену відповідно до законодавства України.

Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного Загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на Загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних зборах на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на Загальних зборах декільком своїм представникам. До закінчення строку, відведеного на реєстрацію учасників Загальних зборів, акціонер має право змінити свого представника, повідомивши про це реєстраційну комісію та Виконавчий орган Товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на Загальних зборах не виключає право участі на цих Загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника. У разі, якщо для участі в Загальних зборах з’явилося декілька представників акціонера, реєструється той представник, довіреність якому видана пізніше. У разі, якщо акція перебуває у спільній власності декількох осіб, повноваження щодо голосування на Загальних зборах здійснюється за їх згодою одним із співвласників або їх загальним представником.

                         ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

                                                   ПрАТ «ЕК «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО»

                                                                                                                                                (тис. грн.)

                                                                                                     Найменування показника

Період

2017 р.

2016 р.

Усього активів

1656598

1570899

Основні засоби (за залишковою вартістю)

1053130

1006542

Запаси

51472

35686

Сумарна дебіторська заборгованість

404298

379305

Гроші та їх еквіваленти

28895

32156

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

(716992)

(760290)

Власний капітал

318427

275974

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

44724

44724

Довгострокові зобов’язання і забезпечення

549931

560226

Поточні зобов’язання і забезпечення

788240

734699

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

42453

(77685)

Середньорічна кількість акцій (шт.)

178895040

178895040

Чистий  прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн.)

0,23731

(0,43425)

Правління ПрАТ "ЕК "ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО"

Повідомлення про проведення загальних зборів опубліковано в офіційному друкованому виданні НКЦПФР «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» № 52 (2805) від 16.03.2018р.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.

Голова Правління ПрАТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» __________________ І.М.Сафронов

16.03.2018р.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні    
Найменування посади Голова правління   Сафронов Ігор Миколайович
    (підпис) (ініціали та прізвище керівника)
  М.П.   16.03.2018
      (дата)

Додати коментар

Користувач:
email:





From London to Berlin,
Traders follow every move,
Market never sleeps.

- Fin.Org.UA

Новини

16:24 - Держаудитслужба розпочала аудит Науково-дослідного інституту вогнетривів
15:30 - Курси валют, встановлені НБУ на 25.04.2024
15:20 - Unwritten залучив $3,5 млн фінансування на розвиток кліматичних технологій
15:20 - Tesla визнає проблеми з безпекою, ремонтом та страхуванням позашляховиків Cybertruck
15:20 - Іншуртех Faura допомагає страховикам та домовласникам зменшити ризики стихійних лих
15:20 - НБУ анулював ліцензії та звернутися до суду про ліквідацію СК "Прем'єр Гарант Профі"
14:35 - Російський суд заарештував усі кошти JPMorgan в московія
14:35 - Доллар остывает от перекупленности, набирая привлекательность
14:29 - Центри життєстійкості мають бути у кожній громаді, яка турбується про своїх мешканців - Мінсоцполітики оголосило фінальний відбір на участь у проекті на 2024-й рік
14:25 - Юлія Свириденко: В рамках програми Ukraine Facility Україна отримала вже 6 млрд євро у березні та квітні цього року
14:12 - Держрибагентство: Реформа рибного господарства може приносити Україні до 2 млрд грн щорічно
13:53 - Щодо розміщення реквізитів рахунків для сплати податків, зборів, єдиного внеску та інших платежів до бюджету
13:53 - Офіс генпрокурора хоче передати ТРЦ "Гулівер" в управління АРМА
13:52 - Чи має право суб’єкт господарювання використовувати одну печатку на всіх ПРРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю?
13:51 - Фізична особа може подати заяву про включення до Реєстру волонтерів через ЕК «Для громадян»
13:49 - Праця неповнолітніх: що необхідно знати
13:48 - Податківці Придніпровської ДПІ розповіли платникам про зручність використання електронних сервісів ДПС України
13:46 - Подання податкової декларації про майновий стан і доходи у разі припинення підприємницької діяльності ФОПом на загальній системі оподаткування
13:46 - Єврокомісія виплатила Україні транш макрофіну на 1,5 млрд євро
13:45 - Особливості заповнення декларації акцизного податку з урахуванням норм Закону № 3603
13:44 - Мінімальна заробітна плата - державна соціальна гарантія, обов’язкова на всій території України
13:44 - Україна отримала 1,5 млрд євро перехідного фінансування від ЄС в рамках Інструменту Ukraine Facility
13:42 - Засідання «круглого столу» в Придніпровській ДПІ
13:41 - В Придніпровській ДПІ відбувся сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» щодо кампанії декларування громадянами доходів
13:40 - Брифінг з питань необхідності офіційного оформлення трудових відносин
13:24 - Національний банк ухвалив рішення анулювати ліцензії страховика та звернутися до суду із заявою про відкриття ліквідаційної процедури
13:22 - Верховна Рада схвалила ліквідацію КРАІЛ у першому читанні
13:20 - Мінсоцполітики презентувало проєкт Стратегії демографічного розвитку України до 2040 року
13:20 - НБУ включив до реєстру страхових брокерів Представництво «Юейдібібі «Прагма Іншуренс Брокерс»
13:20 - Банки очікують зростання обсягів кредитування бізнесу


Більше новин

ВалютаКурс
Австралійський долар25.6704
Канадський долар28.8388
Юань Женьміньбі5.4473
Чеська крона1.6715
Данська крона5.6565
Гонконгівський долар5.0393
Форинт0.107269
Індійська рупія0.47372
Рупія0.0024433
Новий ізраїльський шекель10.4525
Єна0.25477
Теньге0.08896
Вона0.028811
Мексиканське песо2.3308
Молдовський лей2.2073
Новозеландський долар23.4185
Норвезька крона3.5966
московський рубль0.42673
Сінгапурський долар28.9955
Ренд2.057
Шведська крона3.6294
Швейцарський франк43.1667
Єгипетський фунт0.824
Фунт стерлінгів49.075
Долар США39.4716
Білоруський рубль14.347
Азербайджанський манат23.2159
Румунський лей8.4785
Турецька ліра1.2137
СПЗ (спеціальні права запозичення)51.9715
Болгарський лев21.5692
Євро42.1833
Злотий9.7656
Алжирський динар0.29133
Така0.35452
Вірменський драм0.099159
Домініканське песо0.66115
Іранський ріал0.00092851
Іракський динар0.029769
Сом0.43587
Ліванський фунт0.000436
Лівійський динар8.0586
Малайзійський ринггіт8.2657
Марокканський дирхам3.8465
Пакистанська рупія0.14042
Саудівський ріял10.3982
Донг0.0015718
Бат1.07729
Дирхам ОАЕ10.6188
Туніський динар12.4776
Узбецький сум0.0030882
Новий тайванський долар1.221
Туркменський новий манат11.1421
Сербський динар0.36025
Сомоні3.561
Ларі14.9113
Бразильський реал7.2282
Золото91400.04
Срібло1070.47
Платина36045.86
Паладій40324.58

Курси валют, встановлені НБУ на 25.04.2024

ТікерOpenMaxMinCloseVolume
2262861043.471043.471043.471043.47968340.16
227763996.94996.94996.94996.94249235.00
229025983.2983.2983.2983.2294960.00
229470918.98918.98918.98918.98275694.00
CRSR061023.011023.011023.011023.012046.02
TATM4.644.644.644.641392.00

Дані за 23.04.2024