Повідомлення про проведення загальних зборів АТ Київхліб

16.03.2018 15:34 | Fin.Org.UA

Дата розміщення:  16.03.2018 11:35:01
Дата проведення загальних зборів:   18.04.2018
Термінове повідомлення:  Так
Назва повідомлення:  Повідомлення про проведення загальніх зборів
Вид інформації:  Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:  Публічне акціонерне товариство "КИЇВХЛІБ" АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента: 
Місцезнаходження емітента:  Україна, м. Київ, 04080, вул. Межигірська,83
Регіон емітента:  8038500000
Номер телефону керівника емітента:  (044) 2777031
Електронна поштова адреса: 
Текст повідомлення: 

Шановні акціонери!                    

            Публічне акціонерне товариство «КИЇВХЛІБ» (код ЄДРПОУ 00381574, місцезнаходження: Україна, 04080, м. Київ,  вул. Межигірська, 83), повідомляє про проведення чергових загальних зборів акціонерів.

1) Дата проведення чергових загальних зборів акціонерів: 18.04.2018 року. Місце проведення         чергових загальних зборів акціонерів: м. Київ, вул. Щекавицька, б. 55, актова зала. Час проведення            чергових загальних зборів акціонерів: початок 11 год. 00 хв.

2) Реєстрація акціонерів та/або їх представників, які прибули на чергові загальні збори акціонерів, проводиться   в день проведення та за адресою проведення чергових загальних зборів акціонерів з 10 год. 00 хв. до 10 год. 45 хв.

3) Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у чергових загальних зборах акціонерів:12.04.2018 року (станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення чергових загальних зборів акціонерів).

4) Перелік питань, включених до проекту порядку денного: 

1. Обрання членів лічильної комісії Товариства, затвердження її складу, прийняття рішення про припинення  їх повноважень.

2.Обрання Голови та секретаря загальних зборів акціонерів  та затвердження регламенту роботи загальних зборів Товариства.

3. Звіт Голови Правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства  за 2017 рік, визначення основних напрямків діяльності Товариства у 2018 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Голови Правління.

4.Звіт тимчасово виконуючого обов’язки Голови Наглядової ради Товариства за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту тимчасово виконуючого обов’язки Голови Наглядової ради.

5. Звіт та висновки Ревізійної комісії про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2017 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізійної комісії та затвердження висновків Ревізійної комісії  Товариства.

6. Затвердження річного звіту Товариства за результатами 2017 року.

7.  Розподіл прибутку і збитків Товариства з урахуванням вимог, передбачених Законом України «Про акціонерні товариства».

8. Затвердження розміру річних дивідендів Товариства за 2017 рік.

9. Прийняття рішення про зміну типу та найменування Товариства.

10. Внесення змін до Статуту Товариства, шляхом викладення в новій редакції. Визначення особи, якій надається повноваження щодо підписання Статуту Товариства у новій редакції.

11. Внесення змін до Положення про Загальні збори акціонерів, до Положення про Наглядову раду, до Положення про Правління, до Положення про Ревізійну комісію шляхом викладення їх у новій редакції. Надання повноважень на їх підписання.

12. Затвердження рішень, прийнятих Наглядовою радою Товариства. Попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття такого рішення.

13.Припинення повноважень тимчасово виконуючого обов’язки Голови та членів Наглядової ради Товариства.

14. Обрання членів Наглядової ради Товариства.

15. Обрання  Голови Наглядової ради Товариства.

16. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства, встановлення їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання  договорів (контрактів) з членами Наглядової ради Товариства.

 

            5) Акціонери або їх представники для реєстрації та участі у загальних зборах акціонерів повинні мати  документи, що посвідчують їх особу (паспорт) або інший документ, що посвідчує особу, представники акціонерів повинні додатково мати довіреність, оформлену згідно з чинним законодавством.

6) Порядок участі та голосування на загальних зборах акціонерів за довіреністю

Представником акціонера на загальних зборах акціонерів може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку.  Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який момент замінити свого представника, повідомивши про це Правління Товариства. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерів може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів акціонерів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах акціонерів представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на свій розсуд. Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерів декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерів. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах акціонерів не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

        7) Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами під час підготовки до загальних зборів акціонерів

Від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів, акціонери можуть ознайомитися з документами необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного за місцезнаходженням Товариства: Україна, 04080, м. Київ,  вул. Межигірська, б. 83, каб. 814  у робочі дні з 14 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. та у місці проведення загальних зборів в день їх проведення. Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Голова Правління Череда Володимир Вікторович. Телефон для довідок: (044) 277-70-31.

Додатково повідомляємо, що інформацію з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного зборів розміщено на веб-сайті Товариства: http: //emitent.tetra-studio.com.ua/kievhleb.

          8) Пропозиції до порядку денного загальних зборів акціонерів

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерів, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення  загальних зборів акціонерів. Пропозиції щодо кандидатів у члени Наглядової ради  Товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропонується на посаду члена Наглядової ради - незалежного директора. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань.

Пропозиції акціонерів будуть прийматися в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який їх вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення за місцезнаходженням Товариства: Україна, 04080, м. Київ,  вул. Межигірська, б. 83. У разі, якщо пропозиції акціонерів стосуються внесення кандидатури до складу органів Товариства – додатково зазначається тип та/або клас акцій, що належать такому кандидату.

Згідно з переліком осіб станом на 13.03.2018 року, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів, загальна кількість простих іменних акцій Товариства становить 792 422 060 штук, загальна кількість голосуючих акцій Товариства становить 785 773 760 штук.

                                                                                                    Наглядова рада  ПАТ «КИЇВХЛІБ»                                                                                                        

Основні показники фінансово-господарської діяльності ПАТ «КИЇВХЛІБ» за 2017 рік (тис. грн.)

Найменування показників

Період

звітний

попередній

Усього активів

773 354

640 902

Основні засоби (за залишковою вартістю)

172 443

131 553

Запаси

123 463

129 815

Сумарна дебіторська заборгованість

407 537

339 433

Гроші та їх еквіваленти

4 520

6 246

Нерозподілений прибуток  (непокритий збиток)

90 070

77 268

Власний капітал

167 067

151 799

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

39 621

39 621

Довгострокові зобов’язання і забезпечення

74 900

94 500

Поточні зобов’язання і забезпечення

531 387

394 603

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

15 268

 

19 479

 

Середньорічна кількість акцій (шт.)

792 422 060

792 422 060

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

0,019

0,025

                                                                               

    Наглядова рада ПАТ «КИЇВХЛІБ» 

Повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів розміщено в офіційному виданні НКЦПФР – «ВІДОМОСТІ НКЦПФР» 16.03.2018 р., №52 (2805).

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні    
Найменування посади Голова правління   Череда Володимир Вікторович
    (підпис) (ініціали та прізвище керівника)
  М.П.   16.03.2018
      (дата)

Додати коментар

Користувач:
email:





Futures rise and fall
Traders look to crystal balls
Predicting the trends

- Fin.Org.UA

Новини

12:17 - Як змінилися терміни бюджетного відшкодування ПДВ у зв’язку з прийняттям Закону України № 3603?
12:16 - Як заповнюється податкова декларація платника єдиного податку – ФОПа у разі виправлення самостійно виявлених помилок з податкового зобов’язання?
12:14 - Юридичні особи поповнили місцеві скарбниці Дніпропетровщини транспортним податком майже на 2 млн гривень
12:13 - Порядок внесення змін до деяких облікових даних юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів, відомості щодо яких містяться в ЄДР
12:09 - До уваги платників, які мають можливість своєчасно виконувати свої податкові обов’язки!
12:07 - Дніпропетровщина: від фізичних осіб місцеві бюджети отримали понад 2 млн грн туристичного збору
11:47 - В які строки фізична особа має право на проведення звірки даних, використаних контролюючим органом для розрахунку загального МПЗ?
10:43 - Ситуація в енергосистемі станом на 25 квітня
10:21 - Руслан Стрілець: Німеччина – надійний партнер України
10:07 - Мінфін: У березні підприємці отримали 1 037 кредитів на 3,9 млрд гривень за державними гарантіями на портфельній основі
09:31 - До уваги платників, які мають можливість своєчасно виконувати свої податкові обов’язки!
09:30 - Як заповнюється податкова декларація платника єдиного податку – ФОПа у разі виправлення самостійно виявлених помилок з податкового зобов’язання?
09:28 - Порядок внесення змін до деяких облікових даних юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів, відомості щодо яких містяться в ЄДР
09:27 - Як змінилися терміни бюджетного відшкодування ПДВ у зв’язку з прийняттям Закону України № 3603?
09:26 - В які строки фізична особа має право на проведення звірки даних, використаних контролюючим органом для розрахунку загального МПЗ?
09:24 - Юридичні особи поповнили місцеві скарбниці Дніпропетровщини транспортним податком майже на 2 млн гривень
09:24 - Дніпропетровщина: від фізичних осіб місцеві бюджети отримали понад 2 млн грн туристичного збору
09:22 - Щодо сплати ПДВ при продажу товарів/послуг через закордонні маркетплейси
09:21 - Інформаційний лист № 4/2024: 30+ питань платників податків щодо звітності в режимі Дія Сіті. Частина ІІ
09:18 - Міндовкілля: Україна та Німеччина розпочинають розробку нового проекту для лісового сектору
09:07 - Оперативна інформація ДСНС щодо наслідків ведення бойових дій російською федерацією та роботи піротехнічних підрозділів
09:00 - московіяни обстріляли Нікопольщину: пошкодили будинки, газогін і ЛЕП
07:35 - Фінансовий астрологічний прогноз на 25.04.2024
07:22 - Коментар пресслужби МЗС щодо запитів, які стосуються обслуговування громадян в ДП «Документ»
00:00 - Новини від Міністерства енергетики України
21:00 - Новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
20:49 - Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго 
20:47 - Єврокомісія пропонує запровадити санкції проти суден, які перевозять військову техніку з КНДР до московія – Reuters
20:35 - Ситуація в енергосистемі. Оперативна інформація на 19:00
20:15 - Apple вимагає від Telegram заблокувати низку каналів для користувачів з українськими SIM-картками


Більше новин

ВалютаКурс
Австралійський долар25.6704
Канадський долар28.8388
Юань Женьміньбі5.4473
Чеська крона1.6715
Данська крона5.6565
Гонконгівський долар5.0393
Форинт0.107269
Індійська рупія0.47372
Рупія0.0024433
Новий ізраїльський шекель10.4525
Єна0.25477
Теньге0.08896
Вона0.028811
Мексиканське песо2.3308
Молдовський лей2.2073
Новозеландський долар23.4185
Норвезька крона3.5966
московський рубль0.42673
Сінгапурський долар28.9955
Ренд2.057
Шведська крона3.6294
Швейцарський франк43.1667
Єгипетський фунт0.824
Фунт стерлінгів49.075
Долар США39.4716
Білоруський рубль14.347
Азербайджанський манат23.2159
Румунський лей8.4785
Турецька ліра1.2137
СПЗ (спеціальні права запозичення)51.9715
Болгарський лев21.5692
Євро42.1833
Злотий9.7656
Алжирський динар0.29133
Така0.35452
Вірменський драм0.099159
Домініканське песо0.66115
Іранський ріал0.00092851
Іракський динар0.029769
Сом0.43587
Ліванський фунт0.000436
Лівійський динар8.0586
Малайзійський ринггіт8.2657
Марокканський дирхам3.8465
Пакистанська рупія0.14042
Саудівський ріял10.3982
Донг0.0015718
Бат1.07729
Дирхам ОАЕ10.6188
Туніський динар12.4776
Узбецький сум0.0030882
Новий тайванський долар1.221
Туркменський новий манат11.1421
Сербський динар0.36025
Сомоні3.561
Ларі14.9113
Бразильський реал7.2282
Золото91400.04
Срібло1070.47
Платина36045.86
Паладій40324.58

Курси валют, встановлені НБУ на 25.04.2024

ТікерOpenMaxMinCloseVolume
2262861043.871043.871043.871043.872233881.80
2280431077.331077.331077.331077.33104501.01
2289101069.981069.981069.981069.9853499.00
229025983.59983.59983.59983.591827510.22
229470919.34919.34919.34919.34367736.00
2302621055.81055.81055.81055.8221718.00
CRSR061023.781023.781023.781023.785118.90
FSTF021014.051014.051014.051014.051014.05
USGK78454545454545454522725000.00
XS12141600016000160001600016000.00

Дані за 24.04.2024